Índex

Per començar pots mirar les preguntes més frequents

Els menús

El menú principal
El menú de dades
El menú de cartografia

Mapificar

Què?
Com?
Canviar els colors
Tipus de temàtics

Les dades

El metadata
La llegenda
La taula

Exemples: Mapes temàtics, afegir-hi cartografia

Funcionalitats bàsiques

Visualitza tot el mapa centrat en la pantalla.

Seleccionant aquesta opció i picant sobre el mapa ens acostem al mapa amb centre al punt clicat.

Seleccionant aquesta opció i picant sobre el mapa ens allunyem del mapa amb centre al punt clicat.

Seleccionant aquesta opció i picant sobre el mapa el punt clicat se centra a la finestra.

Seleccionant aquesta opció s'activa el menú principal i el mode informació. Al moure'ns sobre el mapa obtindrem informació sobre l'element actiu. La informació es visualitza a la barra blanca que hi ha sobre el mapa. Conté informació bàsica de l'element i el valor de la variable que en aquell moment està activa (si n'hi ha).

Visualitza la llegenda. Veure'n exemple.