Preguntes més freqüents

Faig doble click sobre el menú i no apareix cap altra finestra L'aplicatiu funciona seleccionant els ítems amb un sol click. Un doble click selecciona i deselecciona de manera que una acció anul·la l'anterior
M'ha desaparegut el menú i tan sols tinc el mapa. Que faig? En cas de que el menú no estigui minimitzat selecciona el botó informació i s'obrirà el menú principal
Vull obtenir informació d'una capa i l'aplicatiu em mostra la d'un altra. Com puc canviar de capa activa? Obre el menú principal, obre el menú de la capa que vols fer activa, selecciona i aquesta capa es farà activa. si ja ho és et sortirà seleccionat
Faig un mapa temàtic amb valors proporcionls i veig el mapa com a una taca del mateix color Probablement els valors que representes són massa grans. Modifica el factor multiplicador de radi/gruix per un valor més petit fins que et surti un mapa correcte.

tornar