El menú de dades

Algunes dades disponibles per la capa de comarques

Quan s'obre un menú queda seleccionat automàticament l'últim  ítem activat.

L'ítem seleccionat es correspon a les dades que es mapifiquen.

Si es marca un ítem seleccionat es deselecciona, en qualsevol capa excepte en les comarques implica també que s'apagui.

Una capa està activa quan és la que ens dóna informació al moure'ns amb el ratolí sobre el mapa.

Per fer aquesta capa activa tan sols cal seleccionar . Si ja ho és s'activa automàticament.

mapificar: pintar un mapa de colors segons unes dades associades.

· Com?

Pot activar-se una capa sense mapificar,  tan sols a efectes de visualització.

· Com?

Funcionalitats

Opcions:
Modifiquen la visualització de les dades: Color, intervals, agrupació. Com?

Tipus: Excepte en el cas de comarques!
Les capes de nodes i arcs poden representar-se de diferent manera. Més informació

Metadata:
Obre una finestra amb informació sobre la variable que s'està mapificant. Veure'n exemple.

Dades:
En una nova finestra es llisten les dades que s'estan mapificant. Permet fer-ne una còpia a Excel. Veure'n exemple.

tornar