El menú d' opcions

Opcions sobre com es mapificarà la variable seleccionada Interval: Entre 2 i 9. Cada interval va lligat a un color de la gamma seleccionada.

Grup: Els elements d'una capa poden agrupar-se per nombre, hi ha el mateix nombre d'elements de cada color, o bé per valor, els intervals es fixen per grups de valor, p.e.  si tenim 2 intervals i el valor mínim de la dada que representem és 10 i el màxim 110, tenim que el primer interval inclou els elements amb les dades entre 10 i 60 i el segon, els elements amb dades entre 61 i 110.

Paleta colors: Fixa la gamma amb la qual mapifiquem

mapificar: pintar un mapa de colors segons unes dades associades.

· Com?

Pot activar-se una capa sense mapificar,  tan sols a efectes de visualització.

· Com?

tornar