Notícies
 
L'associació per a joves TEB inaugura el seu punt Òmnia

(27 de setembre,1999)
  
     

Ja són més de trenta les aules Òmnia creades per la Generalitat de Catalunya. La característica de totes elles és que són situades a centres d'integració social de barris que pateixen un gran risc d'exclusió i marginació.

Un dels primers punts Òmnia és el que es troba al barri del Raval de Barcelona, una zona amb gran potencial de desenvolupament, i que destaca, especialment, pel seu caràcter multicultural. Des de fa tres anys l'Associació per a Joves TEB (http://bcnet.upc.es/teb ) va iniciar el projecte de crear un espai de lliure accés a les noves tecnologies de la informació i comunicació per a tots els ciutadans d'aquest barri i actualment, gràcies al programa Òmnia, el projecte ja és una realitat.

En els propers mesos s'arribarà als 40 barris de tota Catalunya que inauguraran diferents espais físics, amb obertura lliure a la gent, per a poder realitzar diferents activitats relacionades amb les noves tecnologies. Es tracta, per tant, d'un recurs per a les escoles: en el cas del Raval, el 85% dels nois i noies que no tenen ordinador a casa o el 97 % que no estan connectats a la xarxa, i ara poden presentar els treballs escolars amb qualitat, buscar informació per Internet, rebre reforç escolar entretingut, etcètera.

Tornar
  Comunicats SI-Butlletí Agenda
   


Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Secretaria General per a la Societat de la Informació
Av. Diagonal 605, 5è 1a. 08028 Barcelona
Telf. +(34) 933 63 83 60 / Fax: +(34) 933 63 83 70
Correu-e: csi@correu.gencat.es