Notícies
  

  
Unes 5.000 persones han navegat per Internet amb el CAMIÓ.NET

(15 de setembre,1999)
  

Vilanova i la Geltrú va ser l'última parada del CAMIÓ.NET, l'expo-trailer connectat a Internet que el Comissionat per a la Societat de la Informació ha fet rodar per tota Catalunya. Amb aquesta població es va arribar a prop de 5.000 visitants que han pujat al camió per conèixer directament la xarxa i les seves aplicacions. En total s'han visitat 41 poblacions de tota Catalunya, amb una mitjana d'assistència de 125 navegants. Aquests han pogut fer servir els 10 ordinadors connectats a la xarxa per XDSI, els quals eren dirigits per dos instructors d'Internet.

L'objectiu d'aquesta iniciativa del Comissionat per a la Societat de la Informació era acostar les noves tecnologies a tots els catalans durant el període d'estiu. Així, els visitants del CAMIÓ.NET podien navegar o aprendre a navegar per Internet ajudats per dos instructors. De manera que 5.000 visitants de totes les edats han pogut rebre una petita formació sobre aquesta tecnologia i passar una bona estona navegant i descobrint la xarxa.

En definitiva, l'èxit d'aquesta acció ha permès al Comissionat aconseguir el seu objectiu: promoure l'ús d'Internet i difondre de manera distesa la Societat de la Informació a Catalunya. La bona acollida dels ajuntaments i dels ciutadans de les 41 poblacions que ha visitat el CAMIÓ.NET ha fet que el CSI es replantegi ampliar el període d'estada i el recorregut d'aquest expo-trailer per a l'estiu vinent.

El CAMIÓ.NET ha comptat amb el suport de Telefònica, que ha aportat les línies XDSI a cada destí del CAMIÓ.NET i de Compaq i ID Grup, que han ofert tota la infrastructura informàtica.

Veure ruta camió.net


Donen suport a aquesta iniciativa:
 


Telefónica

Compaq

ID Grup

 

  

  
Tornar
  Comunicats SI-Butlletí Agenda
   


Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Secretaria General per a la Societat de la Informació
Av. Diagonal 605, 5è 1a. 08028 Barcelona
Telf. +(34) 933 63 83 60 / Fax: +(34) 933 63 83 70
Correu-e: csi@correu.gencat.es