Infonorma - Generalitat de Catalunya

Generalitat de Catalunya
  Castellano
 
  InfoNORMA    
     
IniciQuins tràmits? > Oficina de gestió empresarial

Oficina de gestió empresarial

Què és l'Oficina de Gestió Empresarial (OGE)?

L’Oficina de Gestió Empresarial depèn de la Secretaria General del Departament d'Empresa i Ocupació té com a objectiu convertir-se en la finestreta única de tramitació empresarial a Catalunya. És a dir, ser el punt de referència i la porta d’entrada dels empresaris a l’hora de fer tràmits amb l’Administració.


Quins tràmits gestiona?

L’OGE actualment gestiona, de manera unificada, els tràmits que cal iniciar per a la posada en marxa o modificació substancial d’una activitat industrial o turística i que són competència d’una sèrie de departaments de la Generalitat de Catalunya.

Tramitació de les instal·lacions - Canal Empresa
A partir del 6 de novembre de 2014, les altes, modificacions i baixes registrals de les noves instal·lacions a les quals s’aplica la Llei 9/2014 del 31 de juliol, de la seguretat industrial dels establiments, les instal·lacions i els productes, s’hauran de sol·licitar per via electrònica a través del web Canal Empresa.

Vídeo campanya

Com contactar?

Es pot contactar amb l’OGE per telèfon, per Internet o presencialment, perquè disposa d’oficines arreu de Catalunya, a través de l’acord amb les cambres de comerç. Per tal de conèixer totes les possibilitats i adreces es recomana consultar el web de l’OGE:

Oficina de Gestió Empresarial (OGE)
http://www.gencat.cat/oge/ enllaç web

 

 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | Agència Catalana de Seguretat Industrial |© Generalitat de Catalunya