Generalitat de Catalunya

Informació sobre l'accessibilitat de les pàgines web de gencat. Programes d'ajuda, guies i preguntes freqüents. El web de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Accessibilitat

Accessibilitat
Inici > Accessibilitat > El compromís per l'accessibilitat

El compromís de la Generalitat de Catalunya per l'accessibilitat

El web gencat s'està construint amb l'ànim de facilitar l'accés universal, independentment de les limitacions tècniques, físiques, sensorials o intel·lectuals de les persones que la consulten i del context d'ús en què ho fan (tipus de dispositiu, programari, velocitat de la connexió, condicions ambientals, etc.).

Per això, es treballa amb l'objectiu d'adaptar tot el web a les recomanacions del Consorci World Wide Web - W3C per tal d'eliminar les barreres que dificulten l'accés a la informació i la comunicació. Aquestes recomanacions es concreten en les pautes d'accessibilitat al contingut de la web WCAG 1.0.

El compromís de la Generalitat de Catalunya és arribar a satisfer, com a mínim, els punts de verificació de prioritat 1 i 2 de les pautes WCAG, i així complir el nivell de conformitat "Doble A" (AA), tal i com les legislacions europea i espanyola (llei 34/2002) exigeixen a les administracions públiques. Sempre que sigui possible, també s'intentarà complir els punts de verificació de prioritat 3.

XHTML 1.0 Transitional - Vàlid    CSS - Vàlid

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya