Generalitat de Catalunya

Web especial sobre l'e-Governance Catalonia Forum. Programa, ponents i anteriors edicions. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
e-Governance 2006
e-Governance
Inici > e-Governance Catalonia Forum 2006
Un any més donem la benvinguda al e-Governance Catalonia Forum. Aquest any, però, ho fem en unes circumstàncies molt especials: per primera vegada, Catalunya està a punt de tenir un Estatut d'Autonomia que reconeix que els poders públics "han d'impulsar l'accés a la comunicació i a les tecnologies de la informació en condicions d'igualtat", i que la Generalitat "ha de promoure la formació, la recerca i la innovació tecnològiques, perquè les oportunitats de progrés que ofereix la societat del coneixement, contribueixin a la millora del benestar i la cohesió socials".

L'eclosió d'internet a la societat catalana ha experimentat una evolució extraordinària al llarg dels darrers anys. I aquesta s'ha produït paral·lelament a l'extensió de les tecnologies de la informació i la comunicació en el sector públic i empresarial. Es tracta d'un procés imparable que ens convida a aprofitar el seu estímul demostrant la convicció que el nostre futur no passa per adaptar-se als canvis, sinó per promoure'ls.

La celebració de la tercera edició de l'e-Governance Catalonia Forum, enguany sota el títol: International Workshop on Government, Citizens and Innovation, expressa aquesta voluntat. Una voluntat que és, per a tots nosaltres, una aposta guanyadora; per encarar el futur amb unes administracions públiques més eficients i democràtiques, que contribueixin a la competitivitat del conjunt del país.

Pasqual Maragall i Mira
President de la Generalitat de Catalunya
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya