Com fer un mapa temàtic per a la xarxa de control de la qualitat de l'aire

Anar al menú principal i seleccionar:

S'obrirà el menú corresponent. Obrir els submenus clickant sobre la icona +:

Anem a fer les boles proporcionals al valor de la dada per cada element

Sembla que les boles hagin desaparegut. Això es degut a que estem representant una variable amb valors molt petits. Anem a fer-les més grans:

Per acabar farem 3 intervals i pintarem les boles de color vermell:

Pot activar-se una capa sense mapificar,  tant sols a efectes de visualització.

· Com?

Per saber més sobre els tipus de gràfics.

· Anar-hi

tornar