Notícies
  

  
Finalistes al V Premi Möbius Barcelona Multimèdia

(22 d'octubre, 1999)

Atorgats els Premis Möbius Barcelona Multimèdia 1999

Després d'avaluar les 25 aplicacions finalistes d'Espanya i Portugal, el jurat ha decidit atorgar els següents premis:

Premi Möbius Barcelona Multimèdia 1999 a la Millor aplicació off line Científica Técnica a "El Gaudí de l'ESPAI GAUDÍ" de Produccions NEWMedia, S. L. (Barcelona)

Premi Möbius Barcelona Multimèdia 1999 a la Millor aplicació off line Artística Cultural a "Veles e Vents" de BCNInfografía, S. L. (Barcelona).

Premi Möbius Barcelona Multimèdia 1999 a la Millor aplicació off line Educativa ex aequo a "Castillos de Portugal 99" de Forum Multimedia (Lisboa) i a "Monfragüe & Extremadura" de Nex Media, S. L. (Badajoz)

Premi Möbius Barcelona Multimèdia "d'Autor" a "ez_dakit" de Daniel Julià Lundgren (Barcelona), Íñigo Aranburu Puente (Barcelona) i Mikel Azpiroz Garmendia (San Sebastián)

Per tercer any consecutiu, el Premi Möbius Barcelona Multimèdia ha considerat també les aplicacions on line (en xarxa). En aquesta categoria els premis han estat destinats a:

Premi Möbius Barcelona Multimèdia 1999 a la Millor aplicació on line Científica /Tècnica a "Sistema d'Informació Geogràfica a Internet" (www.gencat.es/mediamb/sig) del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

Premi Möbius Barcelona Multimèdia 1999 a la Millor aplicació on line Cultural a "Tol tol tol. Laberintos dinámicos del sinespacio" (www.iua.upf.es/~jferrer/tol) de David Gómez i Jaume Ferrer, del Taller d'Intangibles (Barcelona)

Premi Möbius Barcelona Multimèdia 1999 a la Millor aplicació "Net Art", a "Escuchando imágenes" (www.iconmedialab.es/ei) de Bernardo Rivavelarde, José Manuel Corredera i Miguel Lázaro (Madrid).

El jurat ha decidit atorgar una menció especial a les obres "Esposende" (off-line) de Contacto Visual, Lda. (Viana do Castelo, Portugal) i a "Vegadeo: desplegando velas" (www.vegadeo.net) de Trisquel (Vegadeo, Asturias). A l'edició 1999 es van presentar a concurs al voltant d'un centenar d'aplicacions tant d'Espanya com de Portugal.

  

  
Tornar
Arxiu SI-Butlletí Agenda
   


Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Secretaria General per a la Societat de la Informació
Av. Diagonal 605, 5è 1a. 08028 Barcelona
Telf. +(34) 933 63 83 60 / Fax: +(34) 933 63 83 70
Correu-e: csi@correu.gencat.es