Notícies
  

  
Es presenta la debis ACADEMY

(3 de novembre, 1999)

Aquest centre formatiu neix del compromís contractual adquirit per debis IT Services amb la Generalitat de Catalunya.

debis IT Services ha signat un conveni de col.laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) per a la creació de la debis Academy en Barcelona. El centre, vinculat a les universitats del país, serà dedicat a la formació de joves llicenciats, així com a professionals en tecnologies de la informació. En l'acte han participat el Conseller Delegat-Director General de debis Espanya, Vicente Yeves, el rector de la UPC, Jaume Pagès, i el Comissionat per a la Societat de la Informació, Miquel Puig.

La debis Academy és una iniciativa orientada a la formació i el desenvolupament de les tecnologies de la informació en les seves vessants ocupacional i de formació continuada. La seva implantació a Barcelona respon a la decisió d'establir un centre vinculat a les universitats i dedicat a la formació de joves llicenciats com a professionals en les àrees més interessants de les tecnologies de la informació. En aquest sentit, al contracte de prestació de serveis informàtics a la Generalitat de Catalunya ja s'expressava el compromís de presentar un pla d'actuació al país en el marc de formació en tecnologies de la informació a nivell superior.

Inicialment, l'activitat formativa es centrarà en dos entorns: el Sistema SAP, per a les necessitats d'implantació que es preveuen a les empreses i administracions públiques i el Negoci Electrònic, per les seves implicacions en el futur desenvolupament empresarial.

La debis Academy, amb la cooperació dels seus socis tecnològics adherits al projecte, cercarà el recolzament de les cambres de comerç del país i de les organitzacions empresarials, així com la col.laboració de les administracions públiques. D'altra banda, becarà la formació al llarg de tres anys d'un mínim de 80 alumnes en l'entorn SAP i el mateix número d'estudiants en el negoci electrònic, als quals a més garantirà un contracte en pràctiques.

  

  
Tornar
  Comunicats SI-Butlletí Agenda
   


Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Secretaria General per a la Societat de la Informació
Av. Diagonal 605, 5è 1a. 08028 Barcelona
Telf. +(34) 933 63 83 60 / Fax: +(34) 933 63 83 70
Correu-e: csi@correu.gencat.es