ICIP Institut Català Internacional per la Pau

Inici > Sala de premsa > Llistat de recursos de consulta i documentació davant la crisi política que viu Costa d’Ivori

Llistat de recursos de consulta i documentació davant la crisi política que viu Costa d’Ivori

L’escenari postelectoral

Llistat de recursos de consulta i documentació davant la crisi política que viu Costa d’Ivori

Davant la situació que viu Costa d’Ivori, amb l’enfrontament obert entre els partidaris dels dos candidats a les presidencials del 28 de novembre –Laurent Gbagbo i Alassane Ouattara-, l’ICIP anirà oferint en aquest apartat una llista de recursos de consulta, així com documents i enllaços d’interès, destinats a tothom que vulgui fer un seguiment del tema. L’ICIP va realitzar al 2009 un missió d’observació electoral a Costa d’Ivori i va organitzar, a finals de setembre de 2010, el seminari “Conditions pour la consolidation de la paix en Côte d’Ivoire”, en col·laboració amb el CERAP i la Université de Bouaké. Aquest seminari -que es va celebrar a la capital econòmica, Abidjan- va reunir acadèmics, polítics, representants de la societat civil i organitzacions internacionals. Des de llavors, l’ICIP està realitzant un seguiment diari de l’evolució política del país africà.

La llista no pretén ser exhaustiva, però sí oferir alguns recursos fonamentals que contribueixin a millorar i ampliar les fonts d’informació disponibles sobre Costa d’Ivori:

Llistat de recursos interns: recull totes les publicacions i articles produïts des de l’ICIP en relació amb Costa d’Ivori html


Llistat de recursos externs: recull enllaços a cronologies, notes de premsa, comunicats, documents originals, articles i dossiers sobre Costa d’Ivori:
pdf


Bilbiografia: en aquest document es detallen els llibre i publicacions sobre Costa d’Ivori disponibles a la nova biblioteca de l’ICIP:
pdf