FIRA DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ 
Descripció
Accions i Calendari
Pressupost, Altres responsables i projectes relacionats
 

  
 

FIRA ÚNICA DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ

Tornar a l'inici
 

Descripció i Accions

El Pla Estratègic Catalunya en Xarxa considera fonamental que l’economia i la indústria del país s’incorporin a la Societat de la Informació. D’una banda, això implica que les empreses catalanes absorbeixin i usin les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC). D’altra banda, implica que hi hagi una forta indústria local dedicada a les TIC enteses en un sentit molt ampli.

Els certàmens i fires empresarials desenvolupen un paper important en aquest context, perquè difonen les TIC entre les empreses i dinamitzen aquest sector industrial a Catalunya. En tot cas, l’acció positiva dels certàmens es pot multiplicar si es concentren tots els esforços en un projecte de fira potent i unitari sobre les TIC.

Per assolir aquest objectiu, el Comissionat ha promogut un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, la Fira de Barcelona, la Cambra de Barcelona i SEDISI. El conveni preveu convocar un únic certamen a Barcelona sobre les TIC, que sobretot se centrarà en Internet i el comerç electrònic.

El conveni per a la fira única de les TIC preveu:

1) Celebrar a Barcelona una fira sobre les TIC i, en especial, sobre el mercat d’Internet i el comerç electrònic.

2) La primera edició se celebrarà la primavera de l’any 2000.

3) El certamen neix amb voluntat de permanència i periodicitat anual

4) La Fira de Barcelona organitzarà el certamen, però col·laborarà amb altres operadors que puguin enriquir el projecte

5) L’Institut Català de Tecnologia i SEDISI organitzaran un Congrés simultani sobre les TIC. Aquest Congrés s’incorporarà al certamen per fer-lo més interessant i complet. La Cambra col·laborarà en l’organització del Congrés i la Fira de Barcelona el patrocinarà.

Finalment, totes les entitats del conveni s’han compromès a col·laborar i unir els seus esforços en aquesta fira única i global de les TIC. Per això, el conveni assenyala de forma explícita que les entitats signants no poden promoure, organitzar o col·laborar en cap certamen, saló, exposició o activitat semblant sobre les TIC
Tornar a l'inici
 

Calendari

El conveni per una fira única de les TIC es firma el 27 d’abril 1999. La primera edició s’ha de celebrar la primavera de l’any 2000.
Tornar a l'inici
 

Altres responsables

Institut Català de Tecnologia

Projectes relacionats

Internet Global Conference CIL’99
Tornar a l'inici

Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Secretaria per a la Societat de la Informació
Av. Diagonal 605, 5è 1a. 08028 Barcelona
Telf. +(34) 933 63 83 60 / Fax: +(34) 933 63 83 70
Correu-e: ssi@correu.gencat.es