Notícies
  

  

La Generalitat presenta una campanya per fomentar l'ús de les noves tecnologies entre la comunitat educativa

La Secretaria per a la Societat de la Informació del DURSI, en col·laboració amb el Departament d´Ensenyament, ha presentat aquest matí l'acord marc d'una campanya per fomentar l'ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació a Catalunya, amb el lema "entr@ en un món on els límits els poses tu".

Barcelona, 12 de juliol del 2001

L'acte d'avui ha consistit en la signatura d'aquest acord i l'han presidit el conseller del DURSI, Andreu Mas-Colell, i la consellera d'Ensenyament, Carme Laura Gil, acompanyats del secretari per a la Societat de la Informació, Carles Martín, i els representants de totes les entitats que s'han adherit a la campanya.

La campanya té un públic objectiu de més d'un milió de persones entre professors, estudiants, pares i mares amb fills en edat escolar i titulars del Carnet Jove. L'objectiu és que puguin adquirir ordinadors i connectar-los a internet en condicions avantatjoses, amb finançament inclòs si es fa el pagament a terminis. A la iniciativa s'hi han adherit 29 entitats entre fabricants d'ordinadors, entitats financeres i proveïdors d'accés a internet.

La campanya començarà el 8 de setembre i acabarà el 10 de desembre. Per donar-la a conèixer, la Generalitat de Catalunya farà una campanya publicitària que inclourà tríptics, cartells, una web informativa i l'atenció al públic mitjançant el servei d'informació al ciutadà de la Generalitat (012). Està previst que el proper dia 6 de setembre es presenti el conjunt de la campanya i la seva imatge gràfica en un acte públic.

[Entitats adherides: Compaq, Datalogic, Dell, Flexiline, Fujitsu Siemens, Hewlett-Packard, IBM, Toshiba, Banco Guipuzcoano, Bankpime, Banco Popular, Banc Sabadell, Banco Santander Central Hispano, BBVA, Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona "la Caixa", Caixa Catalunya, Caixa Galicia, Caixa de Girona, Caixa Laietana, Caixa de Manlleu, Caixa Manresa, Caixa Penedès, Caixa Sabadell, Caixa Tarragona, Caixa Terrassa, Airtel, Arrakis, Telefónica i Wanadoo].

Per a més informació:
Secretaria per a la Societat de la Informació: 93 363 83 60, eroure@correu.gencat.es

Tornar


Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Secretaria per a la Societat de la Informació
Av. Diagonal 605, 5è 1a. 08028 Barcelona
Telf. +(34) 933 63 83 60 / Fax: +(34) 933 63 83 70
Correu-e: ssi@correu.gencat.es