Accessos directes:


Xarxes socials
La Generalitat de Catalunya a les xarxes socials i blocs

20 casos d’èxit a les xarxes socials de la Generalitat de Catalunya

La Generalitat de Catalunya fa temps que treballa per disposar d’una presència a les xarxes socials coherent amb la seva estratègia d’atenció ciutadana innovadora i multicanal. Per això va ser capdavantera quan va elaborar la Guia de xarxes socials, que durant anys ha estat el manual de capçalera per a institucions públiques i també privades. Ara s’ha elaborat el llibre 20 casos d’èxit a les xarxes socials de la Generalitat de Catalunya.

Aquest llibre recull casos en què les xarxes aporten valor als serveis públics i els innoven. Per aquesta raó, s’usa el concepte xarxes socials en sentit ampli i s’hi incorporen exemples de blogs, xats i missatgeria instantània. A més, el llibre té també versions anglesa i castellana, amb el propòsit de ser una guia per a governs i administracions de tot el món i també per a tot tipus d’empreses i altres entitats.

Accés al llibre


Terminologia de xarxes socials

Diccionari del TERMCAT que conté un centenar de termes relacionats amb les diferents xarxes socials, especialment el Facebook i el Twitter, amb la definició en català i equivalents en espanyol i anglès.

Accés a la terminologia

Normes de participació

Cal que els comentaris i aportacions siguin pertinents i no s'allunyin del tema tractat, que mantinguin el respecte i el bon clima i no ofenguin, i que no continguin dades personals ni publicitàries.

Consulteu les normes de participació


Incorporació de xarxes socials

Sol·licitud per autoritzar webs, dominis, serveis mòbils i xarxes socials.

Accés a la sol·licitud

Guia de xarxes socials

La Guia de xarxes socials de la Generalitat de Catalunya estableix unes pautes comunes per a la presència homogènia de la Generalitat a les Xarxes Socials. És un instrument dinàmic i tothom hi pot fer aportacions des de la seva experiència a xarxes@gencat.cat.

Darrera versió de la guia Juliol de 2015


Entreu i participeu a les xarxes socials de la Generalitat!

Activitat a la xarxa gencat