Generalitat de Catalunya

Càpsula sobre el cercador d'allotjaments turístics. Abril 2013. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Multimèdia
Inici > Multimèdia > Campanyes 012 i gencat > Comencem el curs
Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.


Comencem el curs

Després d'un temps llarg de descans, cal preparar-se per fer més fàcil i profitosa la tornada a l'escola dels vostres fills. Per això, abans de començar el curs, convé tenir en compte algunes recomanacions bàsiques:

  • Recuperar hàbits i rutines: torneu a marcar l'horari i a reprendre els hàbits i rutines que generen les condicions més favorables per a l'aprenentatge, com són l'horari d'anar a dormir, de llevar-se o dels àpats.
  • Implicar el vostre fill en tot el procés de preparació: l'objectiu és motivar-lo i educar-lo en valors com la responsabilitat i l'esforç que suposa l'estudi.
  • Tenir en compte el període d'adaptació: per exemple, si el vostre fill inicia l'escolaritat, és important que el motiveu per fer una bona entrada a l'escola. I, si el vostre fill canvia de centre, intenteu que conegui els espais i pugui entrar en contacte amb alguns dels nous companys abans de començar el curs.

Dates d'inici del curs escolar: podeu consultar les dates d'inici del curs escolar per a cadascuna de les etapes o qualsevol informació sobre el procés escolar al web del Departament d'Ensenyament:

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya