Consento que la Direcció General de Difusió tracti les meves dades amb la finalitat de gestionar i difondre actes, activitats, mostres i exposicions institucionals.


Informació bàsica de protecció de dades personals (identificació del tractament)

Responsable del tractament: Direcció General de Difusió de la Generalitat de Catalunya, Passeig de Gràcia, 107 (Palau Robert). Més informació al web del Palau Robert.

Finalitat: gestionar i difondre actes, activitats, mostres i exposicions institucionals organitzades per l'òrgan administratiu de la Generalitat responsable de la planificació i l'execució de les mostres i les exposicions institucionals.

Legitimació: consentiment de la persona interessada.

Destinataris: les dades no es comunicaran a terceres persones.

Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, adreçant un escrit a la Direcció General de Difusió (Passeig de Gràcia, 107 08008 Barcelona) o mitjançant la petició genèrica disponible a tràmits gencat. Per a més informació consulteu el web del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda

Informació addicional: per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir al web del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya