Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Accés al cercador de gencat (Alt + 3)
Accés a la pàgina principal de gencat (Alt + 4)
Accés al mapa web (Alt + 5)
 
Inici > Sobre el PIV > Què és el PIV?

Què és el PIV?

El Programa d´identificació visual (PIV) és el manual que conté les normes gràfiques de senyalització i identificació visual de la Generalitat de Catalunya. El Programa posa les normes a disposició de tothom, així com un seguit d´exemples d´aplicacions de la marca de la Generalitat, dels seus departaments, i dels organismes, entitats i empreses públiques que s´hi adscriuen.


La identificació visual de la Generalitat de Catalunya és un dels elements bàsics de la seva identitat corporativa, del conjunt d´elements que la singularitzen i la identifiquen davant de la ciutadania i de les altres institucions públiques i privades. Per això, l´Administració de la Generalitat aplica el Programa d´identificació visual en el procés de realització de qualsevol disseny o redisseny relacionat amb la identitat visual de la institució. En la comunicació institucional de la Generalitat, per tant, només es poden utilitzar les marques i identificacions pròpies que estiguin recollides en el Programa.


El PIV és accessible a través d´Internet i recull tota la normativa actualitzada, ja que els mitjans telemàtics permeten incorporar-hi les modificacions en qualsevol moment. Si bé tothom té accés al Programa d'identificació visual, en trauran especial profit els usuaris interns de la Generalitat i els proveïdors (professionals de la publicitat, del disseny i de les arts gràfiques).

 


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya