Medi ambient - L'ozó troposfèric     

 

Avís de superació del llindar d'informació a la població i/o alerta

- Vigilància dels nivells d'ozó troposfèric -

 
Superacions enregistrades avui
 

EN AQUESTS MOMENTS NO S'HA SUPERAT CAP LLINDAR

 

 
Recomanacions en cas de superació

 D'acord amb les recomanacions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya com a mesura preventiva cal que:

En cas de superació del llindar d’informació, la població més vulnerable redueixi l’exercici físic intens, especialment a l’exterior. Es considera població vulnerable els nadons, els nens en edat preescolar i les dones embarassades. Per aquest motiu, cal que recomaneu als centres d’ensenyament, establiments residencials per a les persones grans i entitats que organitzen activitats per a infants, gent gran o activitats esportives del vostre municipi, que redueixin les activitats que suposin esforços corporals intensos a l'aire lliure durant el període de superació del llindar d’informació d’ozó en aquest municipi.

   

En cas de superació del llindar d’alerta, l’Agència de Salut Pública de Catalunya recomana que la població més vulnerable eviti l’exercici físic intens, especialment a l’exterior, i que la població general redueixi l’exercici físic intens, també especialment a l’exterior. Per aquest motiu, cal que recomaneu als centres d’ensenyament, establiments residencials per a les persones grans i entitats que organitzen activitats per a infants, gent gran o activitats esportives del vostre municipi, que evitin o redueixin les activitats que suposin esforços corporals intensos a l'aire lliure durant el període de superació del llindar d’alerta d’ozó en aquest municipi.

Per a més informació

...sobre l'estat de la qualitat de l'aire ...sobre la teva salut

 

Servei de Vigilància i Control de l'Aire

Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic

93 444 50 85 (de dll. a div.)

93 495 84 57 (caps de setmana i festius)

Envia  vigilancia_ozo.tes@gencat.cat

Comparteix a Twitter   @mediambientcat   #ozóCAT

 

 

 

Canal Salut

Avís legal: D'acord amb l'article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.