Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat     

 

Avís de superació del llindar d'informació a la població i/o alerta

- Vigilància dels nivells d'ozó troposfèric -

 
Superacions enregistrades avui
 

EN AQUESTS MOMENTS NO HI HA CAP AVÍS PREVENTIU VIGENT I NO S'HA SUPERAT CAP LLINDAR

 

 
Recomanacions en cas de superació

 D'acord amb les recomanacions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya com a mesura preventiva cal que:

En cas de superació del llindar d’informació, la població sensible redueixi l’exercici físic intens, especialment a l’exterior. La població especialment sensible és qualsevol persona (infants i adults) amb problemes de cor o de pulmons. Per aquest motiu, cal que recomaneu als centres d’ensenyament, establiments residencials per a les persones grans i entitats que organitzen activitats per a infants, gent gran o activitats esportives del vostre municipi, que redueixin les activitats que suposin esforços corporals intensos a l'aire lliure durant el període de superació del llindar d’informació d’ozó en aquest municipi.

   

En cas de superació del llindar d’alerta, l’Agència de Salut Pública de Catalunya recomana que la població sensible eviti l’exercici físic intens, especialment a l’exterior, i que la població general redueixi l’exercici físic intens, també especialment a l’exterior. Per aquest motiu, cal que recomaneu als centres d’ensenyament, establiments residencials per a les persones grans i entitats que organitzen activitats per a infants, gent gran o activitats esportives del vostre municipi, que evitin o redueixin les activitats que suposin esforços corporals intensos a l'aire lliure durant el període de superació del llindar d’alerta d’ozó en aquest municipi.

Per a més informació

...sobre l'estat de la qualitat de l'aire ...sobre la teva salut

 

Servei de Vigilància i Control de l'Aire

Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic

 
 93 444 51 21 (de dl. a dv.) / 93 495 84 25 (caps de setmana i festius, entre maig i setembre)

 

Envia  vigilancia_ozo.tes@gencat.cat

Comparteix a Twitter   @mediambientcat   #ozó2017

 

 

 

Canal Salut

Avís legal: D'acord amb l'article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.