Generalitat de Catalunya - www.gencat.catDepartament de CulturaPolítica Linguística

En català, també és de llei

 

Si parlem de justícia també ho podem fer en català. Fes servir la teva llengua amb total garantia jurídica i legal. Utilitza el català quan et relacionis amb la justícia i els seus professionals. En català, també és de llei.

Escolta els testimonis

 

 

 

 

Informa-te'n

 

7 coses que has de saber del català a la justícia

 

Sabies que la justícia està preparada per treballar en català? Sabies que els documents en català són vàlids a tots els efectes? Tens clar que quan ets el client l'advocat t'ha de representar en la llengua que triïs? Trobaràs aquesta informació a l'opuscle. Descarrega-te'l!

 

Opsucle

 

T'ajudem?

 

T'ajudem?

 

Tens algun dubte sobre l'ús del català al món de la justícia? Vols formular una queixa perquè no s'han respectat els teus drets lingüístics? Necessites més informació? L'Oficina de Garanties Lingüístiques de la Direcció General de Política Lingüística és al teu servei. Posa-t'hi en contacte.

 

Comparteix la campanya

 

Comparteix la campanya

 

Fes que els teus amics coneguin aquesta campanya. Escampa-la perquè cada vegada més ciutadans utilitzin el català en les seves relacions amb la justícia, sense dubtes ni neguits. En català, també és de llei. #catésdellei

 

La cartera per al professional

 

La cartera per al professional

 

Si ets un professional, aquí tens una cartera plena d'instruments que et resultaran útils tant per formar-te com per resoldre els dubtes que puguis tenir a l'hora d'escriure.

 

Agenda

 

Agenda

 

Per estar al dia.

 

Consulta a l’agenda quines activitats hi ha programades i quines ja s’han dut a terme en l’àmbit de la justícia.

 

Visita l'exposició "En català, també és de llei". Consulta on pots visitar-la

 

"En català, també és de llei" és una campanya impulsada per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, amb la col·laboració del Departament de Justícia, el Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya, l'Il·lustre Col·legi de Notaris de Catalunya, el Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, el Deganat Autonòmic dels Registradors de la Propietat, Mercantils i de Béns Mobles de Catalunya, i el Consell de Col·legis de Graduats Socials de Catalunya.