Notícies


Identificat un patró molecular útil per predir la reaparició d’ictus

Aquesta “empremta” molecular és un conjunt de compostos present en sang de pacients que han patit un atac isquèmic transitori (AIT), l’avantsala de l’ictus.
Anar Amunt     Més informacióNefròlegs llatinoamericans es formen a Lleida en malalties vasculars

Un grup de 12 nefròlegs procedents d’Argentina, Colòmbia, Equador, Mèxic i Perú rebran avui dijous 18 de setembre i demà divendres 19 de setembre un curs formatiu en arteriosclerosis a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.
Anar Amunt     Més informacióInvestigadors d’atenció primària conclouen que cal millorar la recerca sobre multimorbiditat

L’estudi, que s’ha publicat a la revista Plos One, ha pogut observar que les estimacions de la prevalença sobre multimorbiditat varien força entre els estudis, del 15% al 95%.
Anar Amunt     Més informacióCinc gens per predir recaigudes en càncer colorectal

Investigadors de l’Institut Català d’Oncologia-Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (ICO-IDIBELL) han identificat 5 gens expressats de forma diferencial en les cèl·lules normals acompanyants presents en els tumors colorectals.
Anar Amunt     Més informacióVall d’Hebron assenta les bases en el maneig d’infeccions respiratòries en pacients crítics

Les línies de recerca dels propers anys estaran centrades en el paper dels biomarcadors, antibiòtics nebulitzats i tècniques de diagnòstic molecular.
Anar Amunt     Més informacióQuatre professionals de l’ICS rebran una medalla Josep Trueta al mèrit sanitari

Són el ginecòleg Lluís Cabero, l’especialista en medicina familiar i comunitària Carlos Martín, el pneumòleg Ferran Morell i l’especialista en cirurgia toràcica Mercè Canela.
Anar Amunt     Més informacióEl Centre de Vacunacions Internacionals de Lleida torna a fer l’horari habitual a l’hivern

Cal recordar que per visitar-se és necessari demanar cita prèvia.
Anar Amunt     Més informacióEl nou Centre d’Atenció Primària Santa Coloma de Cervelló entra en funcionament el 10 de setembre

El Centre d’Atenció Primària (CAP) Santa Coloma de Cervelló, situat al carrer Joan XXIII, núm. 24 de Santa Coloma de Cervelló, comença la seva activitat aquest dimecres, 10 de setembre.
Anar Amunt     Més informacióCada any es diagnostiquen a Girona 74 càncers de pàncrees nous

L'Hospital Dr. Josep Trueta ha acollit una Jornada per actualitzar els coneixements al voltant de la patologia.
Anar Amunt     Més informacióAclariments sobre la notícia publicada a El País sobre la cirurgia pediàtrica de l’Hospital Trueta

En relació a la notícia que publicava el diari El País el 8 de setembre sobre la cirurgia pediàtrica a l’Hospital Trueta, des de la Gerència territorial de l’ICS a Girona volem informar que s'estan duent a terme mesures per reduir la llista d'espera.
Anar Amunt     Més informacióUn estudi molecular confirma que hi ha quatre subgrups diferents del càncer de mama HER2+

L'estudi genòmic del VHIO confirma que hi ha quatre subgrups del càncer de mama HER2+ amb característiques moleculars diferents.
Anar Amunt     Més informacióEl seguiment domiciliari de cirurgia de pròtesi de genoll permet augmentar l’activitat hospitalària

Aquesta tècnica quirúrgica, implantada a L’Hospital de Viladecans i l’Hospital Universitari de Bellvitge, és valorada com a molt satisfactòria pel 95% dels pacients.
Anar Amunt     Més informacióEls CAP de Lleida ciutat tornaran a obrir fins a les 20 h el 15 de setembre

L’atenció a les urgències a partir de les 20 h es durà a terme al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) Lleida.
Anar Amunt     Més informacióCardiòlegs de Vall d’Hebron implanten un dispositiu a un nadó nascut amb una alteració del cor

L'infant va nàixer amb una malformació congènita que consistia en la presència d’un defecte a la paret que separa les dues aurícules.
Anar Amunt     Més informacióL’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta acull la vintena edició de la Festa dels Xiquets

La celebració, que s’organitza conjuntament amb l’Ajuntament de Tortosa, enguany es farà al recinte de l’aparcament de personal de l’hospital.
Anar Amunt     Més informacióEls centres terciaris de l'ICS atenen 450 ictus complexos des de la creació d'una guàrdia única

La particularitat del servei és que els professionals es desplacen allà on es troba el pacient i li fan un tractament d’alta especialització.
Anar Amunt     Més informacióEls resultats del nou programa d’atenció a la cronicitat demostren una reducció d'ingressos urgents

El nou dispositiu d’atenció urgent, constituït per equips específicament formats en atenció a la cronicitat, garanteix la continuïtat assistencial del pacient en el seu domicili durant les 24 hores del dia.
Anar Amunt     Més informacióL’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta desmenteix que hi hagi col·lapses a Urgències

Els usuaris són atesos en tot moment en funció de la urgència de la seva patologia i el centre ajusta el nombre de llits segons les necessitats.
Anar Amunt     Més informacióUn suplement alimentari contra la tuberculosi desenvolupat a Germans Trias aconsegueix finançament

Un any i quatre mesos després de constituir-se, Manremyc, la primera empresa derivada (spin-off) creada des de l’Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol, ha aconseguit una segona ampliació de capital de 300.000 euros.
Anar Amunt     Més informacióEl nou CAP Santa Coloma de Cervelló entra en funcionament el dia 10 de setembre

Aquest nou centre d’atenció primària, que atén a una població de 7.831 habitants, millora l’accessibilitat i la qualitat dels serveis sanitaris als ciutadans de Santa Coloma de Cervelló.
Anar Amunt     Més informacióEl 40% dels fracassos renals aguts, causats per l’ús d’inhibidors del sistema de renina-angiotensina

L’Hospital de Bellvitge ha liderat un estudi que ha quantificat per primera vegada els casos de fracàs renal agut a l’àrea metropolitana de Barcelona deguts a aquests fàrmacs.
Anar Amunt     Més informacióGermans Trias millora la recuperació dels pacients operats de càncer de còlon o recte

L’hospital aplica un protocol que consisteix a disminuir l’agressió que la cirurgia suposa per a les persones intervingudes.
Anar Amunt     Més informacióÚs pioner de la tecnologia PET-TC per fer un diagnòstic més ràpid de l'endocarditis infecciosa

L’Hospital Vall d'Hebron millora fins a un 90% el diagnòstic de l’endocarditis infecciosa en pacients amb vàlvules protètiques i dispositius intracardíacs amb l'ús del PET-TC.
Anar Amunt     Més informacióVaporització amb làser avançada per tractar hipertròfies benignes de pròstata de manera ambulatòria

El 50% de pacients amb patologia prostàtica benigna són tractats a l’Hospital Universitari de Bellvitge mitjançant la tecnologia amb làser avançada mínimament invasiva.
Anar Amunt     Més informacióNova estratègia terapèutica eficaç contra el tumor cerebral més agressiu

Una investigació liderada per l’Institut d’Oncologia Vall d’Hebron (VHIO) presenta els resultats preclínics més complets, a dia d’avui, que validen la inhibició de Myc com a estratègia terapèutica en glioma.
Anar Amunt     Més informacióEl CAP Gran Sol entra en funcionament de manera parcial

El nou CAP esdevindrà un equipament estratègic, innovador i de referència per a Badalona. En aquesta primera fase, una part dels ciutadans de Llefià canviaran de centre d’atenció primària.
Anar Amunt     Més informacióEl Centre d’Assistència Primària de Rambla Ferran acull el programa “RespirFàcil”

Les malalties del sistema respiratori han passat a ser la segona causa de mort a Espanya. Per aquest motiu l'atenció d'aquests pacients des de l'atenció primària cada dia pren més força.
Anar Amunt     Més informacióUn treball de l’Arnau premiat a la XXV Reunió Anual de la Secció d’Hemodinàmica i Cardiologia

El projecte guardonat es titula “Menys pot ser més” i tracta la síndrome coronària aguda d’una dona sense factors de risc.
Anar Amunt     Més informacióL’estudi MOSCAT revela que les malalties genètiques són responsables d’un terç de les morts sobtades inexplicades en la gent jove

Les malalties cardiovasculars són la principal causa de mort al món occidental i la primera causa d’hospitalització i discapacitat. La complicació més greu és la mort sobtada cardíaca (MSC), que afecta 3.500 persones cada any a Catalunya.
Anar Amunt     Més informacióL’atenció primària a Barcelona estrena dos blogs d’educació sanitària

El Centre d’Atenció Primària Sant Rafael i l’Equip d’Atenció Primària Guinardó aposten per la salut electrònica (eSalut) per oferir educació sanitària fiable.
Anar Amunt    Una aplicació que connecta l'atenció primària de Terres de l'Ebre amb el Pere Mata estalvia visites

La nova connexió virtual permet compartir informació de forma segura i pretén evitar desplaçaments innecessaris als pacients, a més d’augmentar la resolució de l’atenció primària davant les malalties mentals.
Anar Amunt     Més informacióIRBLleida i Ensenyament seleccionen 4 estudiants de batxillerat per fer pràctiques de recerca

L’objectiu d’aquests ajuts és proporcionar als més joves un contacte amb el món de la recerca biomèdica i despertar vocacions investigadores per al futur.
Anar Amunt     Més informacióEl CAP Rambla Ferran agilitza el diagnòstic de la deficiència d’a-1- antitripsina

El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Rambla de Ferran des de fa uns mesos està duent a terme la determinació ambulatòria de la deficiència d’a-1-antitripsina (DAAT) en pacients que podrien tenir-ne.
Anar Amunt     Més informacióL’estudi del càncer en animals ofereix noves pistes sobre els tumors humans

L’ICO i l’IDIBELL promouen l’estudi de certs càncers en animals. En concret, s’estudien els tumors provocats per agents infecciosos com els virus del papil·loma o el bacteri Helicobacter pylori.
Anar Amunt     Més informacióLes teràpies diana milloren la supervivència de les neoplàsies hematològiques

Un estudi amb participació gironina, publicat a Lancet, fa una anàlisi de casos des de 1997 a 2008.
Anar Amunt     Més informacióNova combinació terapèutica per frenar els sarcomes resistents

Els investigadors del grup de recerca en sarcomes de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) han testat en 19 pacients una nova combinació terapèutica per lluitar contra els sarcomes resistents.
Anar Amunt     Més informacióAriadna Gasol, resident de 4t d’oncologia mèdica, guanya dos premis de la seva especialitat clínica

La doctora Ariadna Gasol Cudós, resident de 4t any d’oncologia mèdica a l’Hospital Arnau de Vilanova, ha guanyat dos premis.
Anar Amunt     Més informacióUn nou mètode pioner al món permet identificar els pacients amb ictus més greus a l'ambulància

L’Hospital Universitari Germans Trias i el SEM han desenvolupat un nou protocol de triatge anomenat escala RACE.
Anar Amunt     Més informacióL'Arnau i el Santa Maria acullen estudiants internacionals d’intercanvi durant juliol i agost

Els intercanvis entre estudiants internacionals són possible gràcies al convenis signats entre l’Associació d’Estudiants de les Ciències de la Salut (AECS) amb l'ICS i GSS.
Anar Amunt     Més informacióMetges jubilats del Trueta s’associen per aportar els seus coneixements a l’entorn sanitari

Han creat l’Associació de Facultatius Jubilats Dr. Josep Trueta, amb la voluntat de poder col·laborar amb diferents hospitals del territori i amb el Col·legi Oficial de Metges de Girona.
Anar Amunt     Més informacióEl Verge de la Cinta incorpora els serveis d’un especialista en cirurgia plàstica i reparadora

El nou servei evita que els pacients amb cirurgies més complexes hagin de ser traslladats a l’Hospital Universitari de Bellvitge.
Anar Amunt     Més informacióDetecten espècies en la microbiota intestinal que marca diferència entre individus sans i malalts

S’han identificat en la microbiota humana, gràcies a un nou enfocament en l’anàlisi bioinformàtica, més de 500 espècies totalment desconegudes fins ara i, a més, s’ha ampliat el catàleg de gens microbians coneguts, de 3 a 10 milions.
Anar Amunt     Més informacióEl 68% de conductors majors de 64 anys pateix patologia crònica de risc per a la conducció

La mitjana d’edat dels conductors majors de 64 anys estudiats és de 72 anys i són majoritàriament homes.
Anar Amunt     Més informacióUn nou test permet millorar l'eficàcia del tractament contra el VIH en pacients difícils de tractar

Els investigadors d'IrsiCaixa, impulsat conjuntament per l'Obra Social "la Caixa" i el Departament de Salut, demostren per primera vegada l'eficàcia d'un nou test.
Anar Amunt     Més informacióEls CAPs de Barcelona recapten prop de 1.500 kg d’aliments per a la campanya ‘La fam no fa vacances’

Durant la setmana del 16 al 20 de juny, l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’Institut Català de la Salut ha col·laborat amb la Fundació Banc dels Aliments per aconseguir aliments bàsics per als mesos d’estiu.
Anar Amunt     Més informacióEl maneig preventiu del trastorn neurocognitiu en pacients amb VIH és clau per la qualitat de vida

Els pacients amb VIH d’edat més avançada tenen major risc de patir trastorns neurocognitius, ja sigui per la influència del VIH, per la pròpia edat o per altres altres malalties més prevalents.
Anar Amunt     Més informacióIdentifiquen fins a 9 lesions de pell en treballadors de la fruita en la Campanya Euro melanoma

La revisió de la pell es va dur a terme el passat 18 de juny a la cooperativa de fruita Sanui Fruits en motiu de la Campanya Euromelanoma 2014.
Anar Amunt     Més informacióL’HJ23 obté un resultat excel·lent en l’acreditació de Salut sobre qualitat assistencial

L’Hospital Joan XXIII de Tarragona ha renovat l’acreditació que atorga la Direcció General d'Ordenació i Regulació Sanitàries del Departament de Salut en relació a la qualitat assistencial, amb uns resultats excel·lents: 98,54 punts sobre 100.
Anar Amunt     Més informacióEls tres hospitals de Tarragona recapten 196 kilograms d'aliments per a Càritas en una setmana

Finalitza la campanya de suport al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona, que s'ha realitzat entre el 23 i el 30 de juny.
Anar Amunt     Més informacióAcaba el curs de gimnàstica correctiva a l’aire lliure de Vilanova del Camí

Diverses persones que no poden fer una activitat física convencional milloren la seva salut gràcies a la gimnàstica correctiva.
Anar Amunt     Més informacióEls centres de l’IAS i de l’ICS Girona comparteixen el sistema de gestió de la informació clínica

Els professionals de les dues institucions accediran ara a una història clínica electrònica i única del pacient, un pas imprescindible per a la coordinació assistencial en el marc del projecte CIMS
Anar Amunt     Més informacióPremi a la directora clínica de l’UCI de l’Arnau per un article sobre patologia infecciosa

La Dra. Palomar ha estat premiada per l’article Impact of a National Multimodal Intervention to Prevent Catheter-Related Bloodstream Infection in the ICU: The Spanish Experience, presentat al premi Dra. María Jesús López Pueyo.
Anar Amunt     Més informacióEl catedràtic Miquel Vilardell, estrena l’Aula CIMS amb la conferència “Envellir bé”

Es tracta d’un espai de debat en matèria d’humanitats creat en el marc d’aliances estratègiques de l’ICS Girona i l’IAS.
Anar Amunt     Més informacióL’artritis reumatoide requereix abordatge multidisciplinari per prevenir danys extraarticulars

L’Hospital Universitari de Bellvitge organitza unes jornades reumatològiques per debatre sobre el diagnòstic i tractament de les afeccions extraarticulars que poden sorgir en el decurs de l’artritis reumatoide.
Anar Amunt     Més informacióLa Beca Marta Santamaria fa nova aportació a la investigació oncològica en càncer de mama

El divendres 20 de juny la Beca Marta Santamaria (BMS) es va fer efectiva l’entrega, al Dr. Xavier Matias-Guiu, director de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida), d’un taló per valor de 1.690,26 euros.
Anar Amunt     Més informacióMetges i pacients constituiran dissabte la primera associació gironina per als afectats d’ictus

A la demarcació hi ha 7.000 persones discapacitades per aquesta malaltia i es convida a participar a la trobada a tothom qui s’hi senti implicat.
Anar Amunt     Més informacióEls CAP de Barcelona participen en la campanya de recollida d’aliments ‘La fam no fa vacances’

Al llarg d’aquesta setmana, l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’Institut Català de la Salut s’ha sumat a la convocatòria de la Fundació Banc dels Aliments per aconseguir aliments bàsics per als mesos d’estiu.
Anar Amunt     Més informacióLa Direcció de l'ICS a Girona i de l'IAS presenta als professionals el balanç del primer semestre

En el marc del Projecte CIMS es crea l’Aula CIMS, un espai de debat en matèria d’humanitats que s’estrena el 26 de juny amb una conferència de Miquel Vilardell.
Anar Amunt     Més informacióL'Arnau de Vilanova inaugura la “Jornada d’actualització en patologia infecciosa en urgències”

La malaltia infecciosa és la segona causa de mortalitat a nivell mundial i la seva atenció suposa un percentatge molt rellevant en la tasca assistencial dels serveis d’urgències hospitalaris.
Anar Amunt     Més informacióEl tractament efectiu contra l’ELA requereix trobar nous models animals

La investigació en ELA a Catalunya requereix un treball en xarxa amb centres punters d’arreu del món en diverses línies de recerca bàsica.
Anar Amunt     Més informacióOftalmologia de l’Hospital Verge de la Cinta augmentarà un 50% les operacions de cataractes

És conseqüència de la reforma de l’àrea de Cirurgia Major Ambulatòria, on des del maig ja s’hi han fet 100 intervencions més de diferents especialitats.
Anar Amunt     Més informacióCaminadors de Tarragona i Reus del programa d’exercici físic de l’ICS fan una trobada a la platja

Una setantena de participants del Anem a Caminar i el Pas a Pas s’exerciten a la platja del Miracle i comparteixen experiències i esmorzar saludable.
Anar Amunt     Més informacióEl CAP d’Agramunt ha organitzat un fòrum sobre sexe i afectivitat adreçat a nenes i nens

El fòrum, que ha tingut lloc el dia 3 de juny de 2014, ha estat un èxit de participació.
Anar Amunt     Més informacióEs practica per 1r cop a Espanya la resecció d’un còlon que s’havia implantat com a esòfag i estómac

L’Hospital Universitari de Bellvitge coordina els serveis de cirurgia general, cardíaca i plàstica per tal de realitzar aquest tipus d’intervenció extraordinària que requereix un equip multidisciplinari.
Anar Amunt     Més informacióL’intervencionisme cardiològic amb mínima invasió substitueix cada cop més la cirurgia

L’Hospital Universitari de Bellvitge ha celebrat el ‘VI Curs Internacional sobre Prevenció i Tractament de les Complicacions en Cardiologia Percutània’ on més de 400 cardiòlegs intervencionistes europeus han analitzat les innovacions en aquest camp.
Anar Amunt     Més informació


Es compleixen 30 anys del primer trasplantament de fetge a Espanya

El primer trasplantament hepàtic d’Espanya es va realitzar a l’Hospital Universitari de Bellvitge, pel Dr. Carles Margarit i el Dr. Eduard Jaurrieta, el 23 de febrer de 1984.
Anar Amunt     Més informació


Bellvitge reconstrueix la totalitat de la mama afectada per càncer en una única intervenció

La reconstrucció integral realitzada de manera immediata mitjançant una tècnica mínimament invasiva evita haver de practicar una segona operació i evita el trauma estètic de la pacient.
Anar Amunt     Més informacióLa Unitat de Cures Intensives del Trueta fa canvis informàtics per millorar encara més la seguretat clínica dels pacients crítics

Ja el 2006 es va convertir en la primera UCI de Catalunya on desapareixia el suport paper per passar a registrar totes les dades clíniques de manera automatitzada.
Anar Amunt     Més informacióUn estudi avalua l’estat de salut de la població immigrant al barri del Raval

Un estudi signat per investigadors de l'ICS i la UB avalua la incidència i els factors de predicció de risc de malalties sobre la població immigrant a la ciutat de Barcelona.
Anar Amunt     Més informació


La Fundació Avedis Donabedian concedeix a l’ICS el premi Dr. Ignasi Aragó a la millor memòria

La Fundació Avedis Donabedian ha lliurat el Premi Dr. Ignasi Aragó Mitjans a la millor memòria d’una institució sanitària i social a l'ICS, pel conjunt de memòries d’activitat de l’any 2012 dels seus centres.
Anar Amunt     Més informacióObesitat i sobrepès provoquen danys al fetge similars als produïts per l’excés de consum d’alcohol

L’anomenat fetge gras és una malaltia que creix progressivament en els països occidentals i arriba a una prevalença del 30% de la població.
Anar Amunt     Més informacióLa Gerència Territorial Lleida aposta per una nova imatge del seu web

La Gerència Territorial de l’ICS a Lleida innova i actualitza el portal per adaptar-lo a les necessitats dels usuaris, seguint el model actual.
Anar Amunt     Més informacióLa crisi, protagonista de la I Jornada de salut mental en atenció primària al Vallès Occidental

Els efectes de la crisi centren la I Jornada del Programa de suport a l’atenció primària en salut mental al Vallès Occidental. L’activitat tindrà lloc el 26 de febrer de 2014 a Castellar del Vallès. Les inscripcions ja estan obertes.
Anar Amunt     Més informacióEl VHIO obté l’acreditació ISO per als laboratoris de Genòmica del Càncer i Oncologia Molecular

L’acreditació ISO 15189:2007 dels seus laboratoris clínics situa el VHIO en una posició privilegiada que demostra les seves competències tècniques i el seu nivell de qualitat, estandardització, validació de processos i capacitació del personal.
Anar Amunt     Més informació


© 2001 Tots els drets reservats


Institut Català de la Salut
Generalitat de Catalunya Departament de Salut
4a. Jornada Pla de Salut


La jornada anual del Pla de salut s’ha convertit en un espai per compartir el coneixement dels professionals.Informació sobre el brot de febre hemorràgica pel virus d'Ebola


Brot de febre hemorràgica pel virus d'Ebola a diversos districtes de Guinea, Libèria, Nigèria i Sierra Leone.Programació de visites de salut internacional


Si marxes de viatge, no et descuidis la salut! Programa’t una visita per Internet.Memòria d'activitats 2012 de l'Institut Català de la Salut


Recull de l'activitat assistencial i dels projectes més destacats de l'ICS durant l'any 2012.Observatori del Sistema de Salut de Catalunya


Canal temàtic a Canal Salut per millorar el coneixement del sector i facilitar l’avaluació, el benchmarking i la presa de decisions.Servei d’Informació i Atenció a la Víctima de Trànsit


Aquest nou servei pretén ajudar, orientar i informar les víctimes i afectats pels accidents de trànsit.CIM, 10a revisió


La classificació internacional de malalties és una eina bàsica per a la codificació de les malalties i les intervencions.Canal Salut


Informació útil i d'interès sobre l’àmbit de la salut: consells de salut, centres i serveis, tràmits, actualitat...Enquesta de salut de Catalunya


L’ESCA permet obtenir informació poblacional sobre l’estat de salut, els estils de vida i la utilització dels serveis sanitaris.Seu electrònica


S’ha posat en marxa una nova oficina virtual per a tràmits amb l’Administració de la Generalitat, oberta a totes hores i tots els dies de l’any.Transparència Gencat


Web de Transparència de la Generalitat, que inclou informació sobre el Govern i el president, l’acció de govern, dades, gestió i indicadors de Catalunya.Projecte Essencial


Essencial és una iniciativa que identifica pràctiques clíniques de poc valor i promou recomanacions per tal d'evitar-ne la realització.Butlletí TerapICS


Consulteu el butlletí de la Comissió Farmacoterapèutica de l’ICS.Web Sexe Joves


Sexe Joves, ara a Canal Salut, ofereix informació sobre sexualitat i afectivitat, anticoncepció i centres sanitaris.Campus virtual de l’ICS


L’ICS potencia els processos d’aprenentatge en entorns virtuals.Infermera Virtual del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona


Informació rellevant, suggeriments i consells per a tenir cura de la salut.Borsa de treball de l'ICS


La inscripció en aquesta borsa us pot facilitar l’accés a llocs de treball de caràcter temporal com a personal interí, substitut o de reforç.