Professionals Canvi de perfil
Usuaris Proveïdors Informació Corporativa
Situació Sou a: Professionals » Borsa de treball de l'ICS
Borsa de treball

 

Us donem la benvinguda a la borsa de treball en línia de l’Institut Català de la Salut (ICS). La inscripció en aquesta borsa us pot facilitar l’accés a llocs de treball de caràcter temporal com a personal interí, substitut o de reforç.

El sistema de selecció temporal de l’ICS està regulat al Pacte de la Mesa sectorial de negociació de sanitat sobre regulació del sistema de selecció per al nomenament de personal estatutari temporal en l’àmbit de l’empresa pública ICS.

Accediu al pacte

Criteris i conclusions de la comissió de seguiment
del pacteHeu de saber que les dades que inclogueu a la vostra sol·licitud de borsa de treball (dades d'experiència professional, de formació, etc.) us serviran com a mèrit a valorar si participeu en els processos selectius de concurs oposició que convoca periòdicament l'ICS.


Funcionament de la borsa de treball
Valoració de mèrits
Convocatòries específiques
  Perfils professionals
  Contactes
Inscripció a la borsa de treball

 

 


Política de privadesa

L’accés a aquest lloc web implica la plena acceptació de la seva política de privacitat i drets d’ús. Aquest lloc web no emmagatzema cap tipus d’informació de navegació de l’usuari. De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (Butlletí Oficial de l’Estat número 298, de 14 de desembre de 1999), us informem que les dades personals facilitades per l’usuari tant en el formulari de registre del Sistema de Gestió de Recursos Humans, com en la sol·licitud per a qualsevol dels processos selectius gestionats per l'ICS, són incloses en un fitxer informàtic propietat i responsabilitat de l'Institut Català de la Salut. Les dades no seran tractades per a cap finalitat que no sigui garantir l’accés als processos selectius gestionats per l'ICS i no seran cedides a cap tercer. En qualsevol moment podeu exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació de les vostres dades a través de qualsevol dels mitjans establerts a continuació: correu electrònic: borsadetreball.ics@gencat.cat ; correu postal: Institut Català de la Salut, Gran Via de les Corts Catalanes, 587-589 08007 Barcelona; o bé presentar-vos personalment a l’adreça indicada.

 


Institut Català de la Salut
Generalitat de Catalunya Departament de Salut