Hospital Universitari Germans Trias i Pujol

 

 

 

 versió en pdf

versión en castellano

 
  presentació fa vint anys som un hospital... els comptes clars
 
 
 
Amb el nou format de la memòria hem volgut anar més enllà dels números i les gràfiques; també hem volgut explicar les coses més destacades que han passat a l’hospital durant l’any

 

 

PRESENTACIÓ

 

Des de fa dues dècades, l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol ha estat evolucionant fins a convertir-se en un centre d’alta tecnologia i de referència en nombroses especialitats. El camí, però, no ha estat fàcil. L’hospital edificat a la muntanya de Can Ruti va obrir les seves portes després d’haver-se passat molts anys tancat, enmig de protestes veïnals i sense pressupost específic. Mica en mica, amb l’esforç i la il·lusió de molta gent, l’hospital ha aconseguit materialitzar el que fa vint anys semblava només un somni.


Els anys 2003 i 2004 s’ha començat a treballar en un pla estratègic que ens permetrà continuar avançant per millorar l’atenció que oferim als nostres ciutadans, que són la nostra raó de ser, i hem reforçat la nostra identitat corporativa, fent palès el nostre arrelament al territori i destacant la funció de centre sanitari públic dependent de la Generalitat de Catalunya.
 

En aquest sentit, durant aquests dos anys, l’hospital ha implantat una nova marca gràfica i ha començat a definir els valors que identificaran el centre a partir d’ara. Alguns d’aquests valors estan recollits en aquesta memòria, que ha canviat totalment respecte a les edicions d’anys anteriors. Amb aquest nou format, hem volgut anar més enllà dels números i les gràfiques. També hem volgut explicar les coses més destacades que han passat a l’hospital i que han estat notícia durant l’any, esdeveniments protagonitzats, sobretot, pels nostres professionals, el nostre actiu més important.
 

La memòria s’estructura segons els grans valors que volem destacar del nostre hospital: som centre de referència al territori, som i volem ser reconeguts per diverses àrees d’excel·lència, estem compromesos amb la comunitat a qui servim, millorem les nostres instal·lacions i la nostra imatge per ser un centre innovador, tenim cura dels nostres professionals i duem a terme recerca i docència de qualitat. El document es tanca amb les dades econòmiques de l’exercici.
 

Després de repassar tot allò que ha donat de si els anys 2003 i 2004 a l’hospital Germans Trias, arriba el moment de mirar cap al futur. Un hospital és com un ésser viu, que necessita alimentar-se i renovar-se constantment. Al davant tenim el projecte de construcció d’unes noves urgències, de l’arranjament de les plantes d’hospitalització i de les consultes externes, de la reforma integral de l’àrea maternoinfantil, de la construcció d’un centre sociosanitari adscrit a l’hospital, que permetrà millorar el drenatge de malalts, de la millora dels sistemes d’informació, de la millora de la connexió amb l’atenció primària i de la creació d’un centre d’investigació i d’una nova unitat docent en uns edificis cedits per l’Ajuntament de Badalona. Però, sobretot, tenim el repte de convertir l’hospital Germans Trias en un espai més humà, més proper al ciutadà i a les institucions que el representen. Entre tots, ciutadans i professionals, continuarem millorant l’hospital durant molts anys més.

Enric Argelagués Vidal
Director gerent

     

© 2005 Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya

Carretera de Canyet s/n. 08916 Badalona. Telèfon: 93 465 12 00 Fax: 93 497 88 43