Notícies


La Fundació Albert Bosch fa una donació a l'Hospital Vall d'Hebron

L'empresa Noel Alimentaria, a través de la seva fundació, finança l'ampliació de l’àrea de trasplantament de progenitors hematopoètics pediàtrics del centre.
Anar Amunt     Més informacióL’Hospital Germans Trias escull nou director mèdic

L’Hospital Germans Trias ha escollit nou director mèdic mitjançant un procés participatiu dels professionals mèdics de l’hospital.
Anar Amunt     Més informacióL’Hospital Joan XXIII minimitza les seqüeles dels pacients ingressats a la UCI

El Servei de Medicina Intensiva organitza, demà dimecres 25 de maig, una jornada sobre Mobilització Precoç i Rehabilitació Neurocognitiva a la UCI.
Anar Amunt     Més informacióL’aecc ofereix un nou servei psicològic per pal·liatius a Santa Coloma de Gramenet

L’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona oferirà aquest any un nou servei psicològic a domicili a Santa Coloma de Gramenet per a malalts terminals i les seves famílies.
Anar Amunt     Més informacióAfectats d’esclerosi múltiple podran compartir els seus dubtes

El proper 25 de maig es farà la jornada “Esclerosi múltiple: una visió centrada en la persona” on els afectats i els seus familiars podran plantejar als professionals dubtes i inquietuds.
Anar Amunt     Més informacióDescoberta una nova part del mecanisme de regulació de la divisió cel·lular

Investigadors de l'IDIBELL han identificat el mecanisme que permet a la proteïna quinasa Polo Cdc5 regular el procés de sortida de la mitosi, immediatament abans de la divisió cel·lular.
Anar Amunt     Més informacióCiència i art per sensibilitzar en la prevenció de l’ictus

L’Hospital Universitari de Bellvitge ha reunit la complicitat de professionals de la salut, docents i estudiants de Batxillerat en una iniciativa que gira al voltant de l’ ictus.
Anar Amunt     Més informacióEl Laboratori Clínic ICS Girona estrena instal·lacions

Tal com estava previst, el Laboratori Clínic Territorial de l’ICS a Girona ha estrenat avui els nous espais, situats al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt.
Anar Amunt     Més informacióEl Trueta presenta l’estudi més ampli fet mai a l’Estat d’una afectació a la pell molt poc freqüent

Durant 20 anys s’han estudiat 22 casos, que s’exposen avui a la XI Jornada de la Dermatologia Catalana que es fa a Girona.
Anar Amunt     Més informacióContinuen les activitats de l’aniversari de l’Aula Hospitalària de l’Arnau

Amb motiu del quinzè aniversari de l’Aula, aquest mes de maig i el proper mes de juny se celebren un gran nombre d’activitats.
Anar Amunt     Més informacióVall d’Hebron disposa del major arsenal terapèutic contra el melanoma avançat

La Unitat de Melanoma de Vall d’Hebron és una de les unitats de referència per a l’abordatge d’aquesta patologia, i és líder en nombre d’assajos clínics i pacients inclosos.
Anar Amunt     Més informacióL’ICS Terres de l’Ebre recupera la figura del gerent territorial

La Comissió Executiva del Consell d'Administració de l'ICS ha acordat avui el nomenament de Carlos Tobar com a nou gerent de l'ICS Terres de l'Ebre. També ha aprovat el nomenament d'Ángel Jover com a nou director d'atenció primària Costa de Ponent.
Anar Amunt     Més informacióEntra en funcionament el nou CAP Piera

El nou equipament, que entrarà en funcionament el dissabte 21 de maig, suposa una millora en l’accessibilitat dels usuaris i en l’oferta de serveis
Anar Amunt     Més informacióAnna Aran assumeix la Gerència de l’ICS a la Catalunya Central

A Lleida ha ocupat llocs d’alta direcció, tant a l’atenció primària com a l’hospitalària.
Anar Amunt     Més informacióL’Arnau realitza la primera operació d’extracció de pedres directament del ronyó amb làser

Gràcies a aquesta tècnica, s’eviten cirurgies més invasives per al pacient.
Anar Amunt     Més informacióProfessionals de l’ICS exposen, a l’Ajuntament de Tarragona, fotografies d’un projecte solidari real

La llevadora Susana Abajo i el ginecòleg Francesc Fargas col·laboren amb Matres Mundi i han ajudat a construir la Casa Maternal La Lumière 2.
Anar Amunt     Més informacióCastellar presenta el catàleg de prescripció social

L'Ajuntament de Castellar del Vallès i l'ICS han presentat el catàleg de prescripció social.
Anar Amunt     Més informacióL’Arnau acull la Jornada de Divulgació de Recerca en Infermeria

Es tracta de la quarta edició de la Jornada de Divulgació de Recerca en Infermeria.
Anar Amunt     Més informacióUna de cada deu dones que dóna a llum al Trueta se’n va a casa abans de les primeres 24 hores

El procés d’altes precoces i el seguiment de la mare i el nadó a l’atenció primària ha estat reconegut com a bona pràctica clínica pel Ministeri de Sanitat.
Anar Amunt     Més informacióInvestigadors de l'IRBLleida presenten els seus treballs en el Segon Congrés de la Societat Europea

Participa a l’European Stroke Organisation Conference amb set pòsters i una comunicació oral a càrrec de l’investigador principal, Francesc Purroy.
Anar Amunt     Més informacióAFANOC inicia la campanya “Posa’t la gorra!” al Joan XXIII

És la 14ª edició de la campanya de l’associació, que estarà al centre sanitari els dies 18, 20, 23, 25, 27 i 30 de maig i els dies 1 i 3 de juny.
Anar Amunt     Més informacióPresentació del llibre Aulas hospitalarias calidad de vida en el 15è aniversari de l’Aula de l’Arnau

El llibre escrit per Toñy Castillo, directora de l'Aula Hospitalària de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, es presentarà el proper 17 de maig a la sala d'actes de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.
Anar Amunt     Més informacióUn estudi demostra la validesa de l’ecografia per predir la progressió de la malaltia ateromatosa

La progressió de la malaltia renal crònica està relacionada amb la progressió de la malaltia ateromatosa (càrrega de greix a les artèries).
Anar Amunt     Més informacióEls professionals de Viladecans podran fer els seus tràmits laborals a través del mòbil

Serà el primer centre de l'Institut Català de la Salut que oferirà aquesta prestació al seu personal.
Anar Amunt     Més informacióLa Societat Espanyola de Neurologia premia Joaquín Serena per la seva trajectòria en la investigació

El Dr. Joaquín Serena, responsable de la Unitat d'Ictus de l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta, rebrà aquesta tarda un premi en reconeixement a la seva tasca científica i l'àmplia dedicació a la investigació d'aquesta malaltia neurològica.
Anar Amunt     Més informacióVall d’Hebron acull els principals experts mundials en cardiopatia isquèmica

El Vall d'Hebron Barcelona Campus Hospitalari organitza el primer congrés mundial sobre els 30 anys del tractament per reperfusió de la isquèmia.
Anar Amunt     Més informacióEl director general de Recerca i Innovació en Salut visita l’IRBLleida

La directora de l'IRBLleida presenta un resum de projectes, assaigs i articles de la institució.
Anar Amunt     Més informació42 residents de l’Hospital Joan XXIII i de l’Atenció Primària de Tarragona acaben la seva formació

L'hospital tarragoní ha acollit avui l'acte de comiat de 23 MIR d'especialitats hospitalàries, 15 de medicina de família i comunitària i 4 llevadores.
Anar Amunt     Més informacióLa meitat de les pacients que demanen contracepció d'emergència són menors de 20 anys

L'estudi de l'IDIAP Jordi Gol s'ha fet al CAP de Besalú.
Anar Amunt     Més informacióL’ICS Terres de l’Ebre lliura les beques de recerca Doctor Ferran 2016

Es lliuraran dues beques i dos accèssits que es destinaran a donar suport econòmic a projectes de recerca en salut.
Anar Amunt     Més informacióFamílies europees visiten l'Aula Hospitalària de l'Arnau

La visita s’emmarca en les Jornades EU Xarxa Clau, que tenen per objectiu mostrar propostes educatives d’èxit que es duen a terme a Catalunya.
Anar Amunt     Més informacióL’ús excessiu del mòbil i Internet fa perdre hores de son a estudiants de l’IES Voltreganès

Professionals de l’EAP Sant Hipòlit de Voltregà han fet un estudi sobre els hàbits de salut entre els joves d’educació secundària
Anar Amunt     Més informacióPremiat un treball de l’IRBLleida a la primera reunió anual de l’European Cardiosleep Society

"Time course of cardiac troponin in patients with acute coronary syndrome and sleep apnea" és el títol del pòster premiat a la categoria Jove investigador.
Anar Amunt     Més informacióEl Centre d’Atenció Primària Tremp participa en la Fira de Primavera

El Centre d’Atenció Primària Tremp de l’Institut Català de la Salut participarà, un any més, els propers 7 i 8 de maig, en la 52a Fira de Primavera de Tremp.
Anar Amunt     Més informacióEl Trueta promou la higiene de mans entre els pacients i els seus familiars

S’han fet tallers formatius als usuaris perquè apliquin bé les tècniques de rentat.
Anar Amunt     Més informacióResidents de medicina i d’infermeria comparteixen experiències en la 8a Jornada de Recerca

Enguany, ha acabat la seva formació la primera promoció de residents d'infermeria d'atenció familiar i comunitària als centres d'atenció primària de Barcelona ciutat de l'Institut Català de la Salut
Anar Amunt     Més informacióL’IRBLleida llança una nova convocatòria per incorporar investigadors postdoctorals internacionals

La nova convocatòria ofereix la possibilitat d’incorporar-se a alguna de les línies d’investigació obertes de l’Institut a cinc investigadors que es trobin en l’etapa postdoctoral.
Anar Amunt     Més informacióSurten a licitació pública les obres d’ampliació del servei d’Urgències de l’Hospital Trueta

Amb un pressupost de més de 3,7 milions d’euros, els treballs s’allargaran durant dos anys i permetran gairebé doblar la superfície del servei.
Anar Amunt     Més informacióL’Arnau acull un curs de simulació d’emergències obstètriques

Es tracta d'una formació amb característiques úniques a tot l'Estat.
Anar Amunt     Més informacióVall d’Hebron realitza 4.200 cirurgies oncològiques des de 1995

Una jornada científica i divulgativa sobre aquesta malaltia, la tradicional venda del pa amb xocolata d'autor i el concert de la Blues Band Mancuso, actes centrals del Dia Mundial del Càncer d'Ovari a Vall d'Hebron.
Anar Amunt     Més informacióUn estudi de l’IDIBGI d’endocrinologia és el Millor Article Publicat 2015 segons el JCEM

El Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism (JCEM) és la publicació més prestigiosa del món en l'àmbit de l'endocrinologia clínica.
Anar Amunt     Més informacióPacients del Trueta llegeixen 3.000 llibres de la Biblioteca Pública en 2 anys i mig de funcionament

Les novel·les d'intriga i els receptaris de cuina són els més sol·licitats.
Anar Amunt     Més informacióMare i Salut.. la importància de cuidar-se d’una mateixa

En el marc del Dia de la Mare, l'ICS estrena la campanya Mare i Salut, en què difondrà tota una sèrie de missatges amb preguntes freqüents sobre maternitat i vida saludable.
Anar Amunt     Més informacióEls residents de la Catalunya Central demostren la seva capacitat de fer recerca

Santa Eugènia de Berga ha acollit aquest dimecres la V Jornada de Recerca i Docència, en la qual es presenten els treballs de final de residència
Anar Amunt     Més informacióLa cirurgia de l’obesitat es confirma com a tractament eficient per remetre la diabetis en el 85%

L'Hospital Universitari de Bellvitge acull el 2 i 3 de maig els millors experts nacionals i internacionals en cirurgia bariàtrica i metabòlica.
Anar Amunt     Més informacióL’Escola de Salut celebrarà la seva primera edició

La nova iniciativa neix amb la voluntat de facilitar l'educació en temes de salut.
Anar Amunt     Més informacióCarles Capdevila: “Hem de portar els valors de la Catalunya amateur a la professional”

Capdevila, conferenciant, periodista de renom, director fundador del diari Ara, i pare militant, va contagiar el seu optimisme agredolç als professionals que van omplir ahir la sala d’actes del Centre Corporatiu de l’ICS el dia 26 d’abril.
Anar Amunt     Més informacióMés d’un centenar de professionals es reuniran demà al Trueta per parlar d’ètica al final de la vida

Es tracta de la primera trobada organitzada pel Comitè d'Ètica Assitencial, que està al servei dels seus professionals, usuaris i familiars per col·laborar-hi quan tenen dubtes ètics relacionats amb l'assistència sanitària.
Anar Amunt     Més informacióEls 5 atletes participants en la Ironman de Zuric donen 3.000 € a l’IRBLleida per a la recerca

La iniciativa, que té el suport de la Diputació de Lleida, ha recaptat els diners segons els quilòmetres realitzats per cada un dels integrants de l'equip.
Anar Amunt     Més informacióDijous es farà la 4a Caminada Popular Badalona Running-Fem salut!

Més de 500 persones s'han inscrit en aquesta passejada que té com a objectiu fomentar la pràctica de l'activitat física regular entre persones que no hi estan habituades
Anar Amunt     Més informacióLa data del primer examen del concurs oposició serà el 19 de juny

Durant el mes de maig, l'ICS informarà sobre el lloc i els criteris de realització de les proves.
Anar Amunt     Més informacióSanta Coloma de Queralt demostra la seva capacitat de promoure la salut a través de l’esport

La darrera activitat ha estat la caminada vinculada al Dia Mundial de l'Activitat Física.
Anar Amunt     Més informacióDimecres s’inicia el trasllat del Laboratori Clínic del Trueta al Parc Hospitalari Martí i Julià

El nou Laboratori assumirà la realització de gairebé sis milions de proves l’any i atendrà unes 700.000 peticions.
Anar Amunt     Més informacióVall d’Hebron se suma a la celebració de la Setmana de les Immunodeficiències Primàries

Vall d'Hebron se suma a la celebració de la Setmana de les Immunodeficiències Primàries.
Anar Amunt     Més informacióTres investigadores postdoctorals s’incorporen a l’IRBLleida en el marc del programa Marie Curie

Les investigadores seleccionades en la segona convocatòria provenen de centres de recerca de referència de Portugal, Argentina i Estats Units d’Amèrica.
Anar Amunt     Més informacióEls pacients de la Conca amb addicció a drogues o alcohol reben un abordatge multidisciplinar

L'EAP de Montblanc, els Serveis de Benestar Social de la Conca de Barberà i el CAS de Reus es reuneixen trimestralment per abordar els complexes.
Anar Amunt     Més informacióDonants de Lleida han conegut dos projectes de prevenció d’ictus i Alzheimer finançats per La Marató

Els visitants han rebut informació sobre els símptomes i les conseqüències d'un ictus i han conegut en directe els darrers estudis de l'IRBLleida en la malaltia d'Alzheimer.
Anar Amunt     Més informacióL’Arnau a la 42a Reunió Anual de la “European Society for Blood and Bone Marrow Transplantation”

En aquesta reunió hi han participat reconeguts líders del camp del transplantaments de cèl·lules mare hematopoètiques (TPH) i durant la mateixa s'ha volgut reconèixer el paper del farmacèutic oncològic.
Anar Amunt     Més informacióDonants de La Marató visiten l'IRBLleida per conèixer la recerca que realitzen

El programa Visita la recerca de La Marató convida els ciutadans a conèixer de primera mà la destinació dels seus donatius i del seu esforç, mitjançant recorreguts oberts al públic en centres de recerca.
Anar Amunt     Més informacióL’Hospital Verge de la Cinta fa un simulacre d’atenció al pacient contaminat amb radioactius

És una de les situacions que preveu el Pla d'autoprotecció del centre.
Anar Amunt     Més informacióEls metges que acaben la formació com a residents presenten els seus treballs d’investigació

L'acte de presentació es farà el 20 d'abril a l'auditori de Cal Molins de Sabadell
Anar Amunt     Més informacióEls metges residents de les Terres de l’Ebre guanyen tres premis a la XVIII Jornada de Residents

Dels quatre premis que s'hi han lliurat, han rebut el Primer Premi de Treball de Recerca, i el primer i el segon Premi de Cas Clínic.
Anar Amunt     Més informacióCandela Calle, directora gerent de l'ICS, felicita l'Hospital Trueta pel seu 60è aniversari

La iniciativa forma part d'una campanya de vídeos per celebrar aquesta efemèride, en què també han participat, entre d'altres, el president de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont.
Anar Amunt     Més informacióGeorgina Cos Teixidó, de Vall d'Hebron, és la guanyadora de la iniciativa 10 mil passes ICS

En total hi han participat 190 treballadors, que han caminat més de dos milions de passes durant els dies en què ha estat oberta la convocatòria.
Anar Amunt     Més informacióProfessors d’educació secundària de Lleida assisteixen a la Píndola Científica de l’IRBLleida

Docents de la demarcació actualitzen coneixements sobre metodologies, tècniques i processos habituals en la recerca biomèdica.
Anar Amunt     Més informacióL'Arnau obté el primer nivell de la Iniciativa per a la humanització de l'assistència al naixement

La implantació del programa es realitza per fases, fins a un total de quatre, per poder escalonar els objectius i els recursos.
Anar Amunt     Més informacióLes famílies d’infants prematurs formaran les parelles que acaben de tenir un nounat abans d’hora

Una jornada conjunta entre professionals de l’ICS i familiars, pionera a l’Estat, ha permès analitzar i optimitzar els circuits assistencials, els procediments i les necessitats logístiques de les famílies.
Anar Amunt     Més informacióL’Arnau inicia una formació sobre l’atenció integral als nadons prematurs

La primera setmana d'abril ha començat la primera fase de la formació del NIDCAP per a tot el personal que treballa a l'Àrea Neonatal.
Anar Amunt     Més informacióEls fàrmacs antipsicòtics incrementen el risc de fractura osteoporòtica

Els pacients amb trastorns mentals greus presenten un major risc de fractura per determinants genètics, per estils de vida i per l'ús dels fàrmacs antipsicòtics.
Anar Amunt     Més informacióUn nou consens mèdic permetrà fer resseccions menys àmplies del càncer de mama

El VI Curs de Cirurgia de Càncer de Mama de l'Hospital Universitari de Bellvitge estarà dedicat a la redefinició de l'extensió de la cirurgia.
Anar Amunt     Més informacióL'IDIBELL descobreix que un fàrmac contra el càncer podria curar malformacions vasculars

Es descobreix que una mutació activadora de la PIK3CA, un gen relacionat amb càncer, pot donar lloc a un creixement excessiu dels vasos sanguinis.
Anar Amunt     Més informacióMontserrat Figuerola, nova gerent territorial de l'ICS a l'àrea Metropolitana Sud

Cristina Capdevila assumeix la direcció de l'Hospital Universitari de Bellvitge.
Anar Amunt     Més informacióSatisfacció entre les famílies que han participat al grup de criança de Sant Boi

El suport emocional i l'alleujament en compartir experiències, els factors més valorats.
Anar Amunt     Més informacióL’Hospital Joan XXIII facilita l’elecció del tractament domiciliari de diàlisi

En la consulta específica els pacients reben, durant dues o tres setmanes, formació sobre la diàlisi peritoneal per fer el tractament a casa.
Anar Amunt     Més informacióEl conseller de Salut anuncia un pla de millores per l’Hospital Universitari Vall d’Hebron

Durant la seva visita al complex hospitalari més gran de Catalunya, el conseller s'ha reunit amb el Comitè de Direcció Executiu, amb la Junta de Personal, representants dels sindicats electes i també amb la Junta Facultativa i Clínica, i Adjunts d'Inferme
Anar Amunt     Més informacióPremi a la Millor Comunicació Oral per a un treball del Servei de Nefrologia de l'Arnau

El treball ha estat guardonat a la XV Reunió Nacional de l'Associació Espanyola d'Infermeria en Hipertensió i Risc Cardiovascular.
Anar Amunt     Més informacióPresentació del nou Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari

La presentació ha precedit un dels actes del 60 aniversari de l'Hospital, l'entrevista que el meteoròleg de TV3, Tomàs Molina, ha fet al sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca.
Anar Amunt     Més informacióL’Hospital Joan XXIII participarà en la 16a Conferència Internacional d’Atenció Integrada

Les comunicacions presentades versen sobre el tractament multidisciplinari de la fractura de maluc després de la intervenció quirúrgica i en la mobilització dels pacients d'ortogeriatria.
Anar Amunt     Més informacióEls tallers psicoeducatius de l’EAP Sagrada Família redueixen la presa de medicaments

L’activitat, que té continuïtat des de l’any 2011 a Manresa, agrupa persones amb problemes d’ansietat i depressió entre lleu i moderada.
Anar Amunt     Més informacióCandela Calle pren possessió del càrrec de directora gerent de l’ICS

David Elvira, president del Consell d'Administració, li ha donat la benvinguda en un acte al Centre Corporatiu.
Anar Amunt     Més informacióL’EAP Vinyets de Sant Boi consolida el grup multifamiliar de criança

Des del 2011, 130 famílies han participat en aquesta iniciativa que ajuda a gestionar els canvis emocionals que suposa un naixement.
Anar Amunt     Més informacióL’Arnau posa en marxa un projecte de localització de pacients a Urgències

Es tracta de MySphera, un sistema de localització de persones en temps real, que permet millorar l'eficiència de l'organització.
Anar Amunt     Més informacióL’EAP Taialà de Girona celebra la Setmana de la Felicitat, que fomenta el bon veïnatge

S'hi han implicat l'Ajuntament de Girona, les associacions veïnals, entitats, comerços i empreses de l'Esquerra del Ter com El Celler de Can Roca.
Anar Amunt     Més informacióPrimer taller de Pacient Expert Catalunya de dones amb càncer de mama

Maria Pilar Cañada, que ha sobreviscut a dos càncers de mama, és la pacient experta que condueix aquestes sessions.
Anar Amunt     Més informacióL'IDIAP descriu els fàrmacs més utilitzats per al control la freqüència cardíaca

La fibril·lació auricular és l'arítmia crònica més comuna i pot comportar complicacions associades, com ara l'accident cerebrovascular.
Anar Amunt     Més informacióLa unitat de paràlisi facial de Bellvitge ha atès 5.000 pacients en 20 anys

L'Hospital és capdavanter en el tractament d'una malaltia amb un gran impacte en la vida diària dels afectats.
Anar Amunt     Més informacióL’ICS Camp de Tarragona homenatja els 77 treballadors que es van jubilar durant 2015

En un emotiu acte a l’auditori de la Diputació de Tarragona, també es va fer un reconeixement als 68 professionals amb 25 anys de trajectòria.
Anar Amunt     Més informacióEl model de l’UCI del Trueta centra la Reunió de la Societat Catalana de Medicina Intensiva

Es reuniran 200 professionals al Palau de Congressos de Girona.
Anar Amunt     Més informacióEmbarassades de l’Anoia es preparen per al part per mitjà d’exercicis aquàtics

El Servei d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) de l'Anoia va ser pioner, l'any 2006, a introduir els exercicis a l'aigua per a embarassades.
Anar Amunt     Més informacióEls CAP de Sabadell Sud prescriuen activitats lúdiques i socials per a la salut

Professionals de l'Institut Català de la Salut prescriuen activitats com ara tallers de memòria, participació en clubs de lectura o d'esport.
Anar Amunt     Més informacióLa directora de l’IRBLleida condueix l’acte del Dia Internacional de la Dona a Lleida

Estarà acompanyada per dos representants del Seminari Interdisciplinari d’Estudis de la Dona (SIED) de la Universitat de Lleida.
Anar Amunt     Més informacióLa Mesa Sectorial de Sanitat culmina la negociació del nou Pla d’ordenació de recursos humans

El document estratègic, consensuat per la Direcció de l’ICS i tots els sindicats presents a la Mesa, prioritza el desenvolupament professional, la detecció i l’aprofitament del talent.
Anar Amunt     Més informació“A plens pulmons”, la caminada solidària per la recerca en malalties pulmonars a l’IRBLleida

La Plataforma 06-16 organitza un recorregut de 6 quilòmetres a Alpicat, el proper 13 de març.
Anar Amunt     Més informacióSatisfacció dels usuaris dels 3 CAP de Terres de l'Ebre on s'han instal·lat caixers automàtics Teseo

Aquest sistema permet, entre altres accions, demanar visites, imprimir el justificant de visita, el pla de medicació o la relació de les consultes programades, i canviar de professional de medicina de família, pediatria o infermeria.
Anar Amunt     Més informacióL’Arnau acull una jornada sobre cardiologia i esport

La jornada tindrà lloc el dia 4 de març de 2016 a la sala d'actes de l'Hospital.
Anar Amunt     Més informacióSis EAP de l’ICS de l’Alt Empordà obtenen resultats excel·lents en el procés d’acreditació

Les acreditacions de qualitat es basen en un procés d'auditoria externa integral que avalua la gestió, els serveis i els resultats dels centres.
Anar Amunt     Més informacióSúria posa en marxa el projecte Reacciona ràpid per salvar vides en cas d’ictus i infart de miocardi

L'Equip d'Atenció Primària promou accions entre la població amb la complicitat d'entitats arrelades al territori.
Anar Amunt     Més informacióGrans avenços de TGN Salut en l’atenció a les pacients d’oncologia ginecològica durant el 2015

Reunirà a l'Hospital Universitari de Bellvitge alguns dels cirurgians andròlegs més importants de l'Estat en aquesta disciplina.
Anar Amunt     Més informacióEl III Curs de cirurgia protèsica per a la disfunció erèctil constatarà els resultats funcionals

Reunirà a l'Hospital Universitari de Bellvitge alguns dels cirurgians andròlegs més importants de l'Estat en aquesta disciplina.
Anar Amunt     Més informacióL’IRBLleida acosta els ciutadans a la recerca en el marc del programa de La Marató de TV3

El programa Visita la recerca de La Marató convida els ciutadans a conèixer de primera mà la destinació dels seus donatius i del seu esforç, mitjançant recorreguts oberts al públic en centres de recerca
Anar Amunt     Més informacióL’Oncolliga fa el lliurament de dos xecs per poder adquirir nou equipament mèdic contra el càncer

L'acte va tenir lloc el passat 4 de febrer de 2016, a la sala d'actes de l'Arnau.
Anar Amunt     Més informacióL’IISPV fa la 1a edició del Curs de controvèrsies en el maneig locoregional del càncer de mama

Durant la jornada, els participants coneixeran l'estat actual del tractament del càncer de mama, tant en l'àmbit diagnòstic com terapèutic.
Anar Amunt     Més informació

Administració Oberta de Catalunya
© 2001 Tots els drets reservats


Institut Català de la Salut
Generalitat de Catalunya Departament de Salut
Enterovirus


En aquest apartat, trobareu la informació disponible sobre els enterovirus8a Jornada de Recerca de l'ICS


"Parlem d'obesitat i diabetis tipus2" Presenta un pòster!!!!Carta de drets i deures de la ciutadania


El 2015 s’ha actualitzat la Carta de drets i deures de la ciutadania en relació amb la salut i l’atenció sanitària.Memòria d'activitat de l'ICS 2014


Recull de l'activitat assistencial i dels projectes més destacats de l'ICS durant l'any 2014.La meva salut


El teu espai personal i segur d’informació clínica i tràmits en línia.25 anys de la LOSC


Es commemora el 25è aniversari de la Llei d'ordenació sanitària de Catalunya.Transparència ICS


Portal de transparència, accés a la informació i bon governButlletí TerapICS


Consulteu el butlletí de la Comissió Farmacoterapèutica de l’ICS.Campus virtual de l’ICS


L’ICS potencia els processos d’aprenentatge en entorns virtuals.App 061 CatSalut Respon


Permet al 061 geoposicionar-te i accedir a la teva història clínica per atendre't millor.Canal Salut


Informació útil i d'interès sobre l’àmbit de la salut: consells de salut, centres i serveis, tràmits, actualitat...Enquesta de salut de Catalunya


L’ESCA permet obtenir informació poblacional sobre l’estat de salut, els estils de vida i la utilització dels serveis sanitaris.Seu electrònica


S’ha posat en marxa una nova oficina virtual per a tràmits amb l’Administració de la Generalitat, oberta a totes hores i tots els dies de l’any.Transparència Gencat


Web de Transparència de la Generalitat, que inclou informació sobre el Govern i el president, l’acció de govern, dades, gestió i indicadors de Catalunya.Projecte Essencial


Essencial és una iniciativa que identifica pràctiques clíniques de poc valor i promou recomanacions per tal d'evitar-ne la realització.Sexe Joves


Sexe Joves, ara a Canal Salut, ofereix informació sobre sexualitat i afectivitat, anticoncepció i centres sanitaris.Infermera Virtual


Informació rellevant, suggeriments i consells per tenir cura de la salut del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona.Vine a donar sang


Amb una vegada no n’hi ha prou. Vine a donar sang. Cada 3 segons algú necessita sang a Catalunya.