Notícies


Un suplement alimentari contra la tuberculosi desenvolupat a Germans Trias aconsegueix finançament p

Un any i quatre mesos després de constituir-se, Manremyc, la primera empresa derivada (spin-off) creada des de l’Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol, ha aconseguit una segona ampliació de capital de 300.000 euros.
Anar Amunt     Més informacióEl nou CAP Santa Coloma de Cervelló entra en funcionament el dia 10 de setembre

Aquest nou edifici substitueix l’antic consultori local i millora de manera considerable l’accessibilitat a la xarxa sanitària d’utilització pública. El dia 13 de setembre s’hi farà una jornada de portes obertes.
Anar Amunt     Més informacióEl 40% dels fracassos renals aguts, causats per l’ús d’inhibidors del sistema de renina-angiotensina

L’Hospital de Bellvitge ha liderat un estudi que ha quantificat per primera vegada els casos de fracàs renal agut a l’àrea metropolitana de Barcelona deguts a aquests fàrmacs.
Anar Amunt     Més informacióGermans Trias millora la recuperació dels pacients operats de càncer de còlon o recte

L’hospital aplica un protocol que consisteix a disminuir l’agressió que la cirurgia suposa per a les persones intervingudes.
Anar Amunt     Més informacióÚs pioner de la tecnologia PET-TC per fer un diagnòstic més ràpid de l'endocarditis infecciosa

L’Hospital Vall d'Hebron millora fins a un 90% el diagnòstic de l’endocarditis infecciosa en pacients amb vàlvules protètiques i dispositius intracardíacs amb l'ús del PET-TC.
Anar Amunt     Més informacióVaporització amb làser avançada per tractar hipertròfies benignes de pròstata de manera ambulatòria

El 50% de pacients amb patologia prostàtica benigna són tractats a l’Hospital Universitari de Bellvitge mitjançant la tecnologia amb làser avançada mínimament invasiva.
Anar Amunt     Més informacióNova estratègia terapèutica eficaç contra el tumor cerebral més agressiu

Una investigació liderada per l’Institut d’Oncologia Vall d’Hebron (VHIO) presenta els resultats preclínics més complets, a dia d’avui, que validen la inhibició de Myc com a estratègia terapèutica en glioma.
Anar Amunt     Més informacióLa CAMFIC dóna el 0,7% del seu pressupost a un projecte del VHIR i el PROSICS a Angola

La Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària donarà prop de 12.000 euros a un projecte per tractar la tuberculosi a Angola, liderat per investigadors del Vall d’Hebron Institut de Recerca i el Programa de Salut Internacional de l’ICS.
Anar Amunt     Més informació


L’IRBLleida participa en un projecte europeu per evitar la pèrdua de coneixements entre generacions

L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida participa en un projecte europeu d’aplicació de noves tecnologies per abordar la pèrdua de coneixement potenciada per la falta de transmissió d’experiències entre les generacions més grans i les més joves.
Anar Amunt     Més informacióÉs un centre públic

Aclariment de la Gerència Territorial Metropolitana Sud sobre les cartes publicades recentment per alguns diaris, en què es denunciava la programació d'una ecografia en un centre privat. En realitat, el centre és públic i gestionat per l'ICS.
Anar Amunt     Més informacióProfessionals de l’atenció primària de Lleida participen en un estudi sobre l’apnea del son

Els objectius de l’estudi són determinar l’eficàcia del maneig de pacients amb síndrome d’apnea-hipopnea del son realitzat a l’atenció primària, respecte al procediment habitual, que es fa en un centre hospitalari per part de l’atenció especialitzada.
Anar Amunt     Més informacióEl Trueta inicia obres de millora a l’àrea quirúrgica

El mes d’agost s’han començat a realitzar obres de millora a l’àrea quirúrgica que beneficiaran sobretot la climatització dels quiròfans. A més, també s’aprofitarà la baixada d’activitat quirúrgica de cada estiu per canviar els terres de tres sales.
Anar Amunt     Més informacióLa proteïna ciclina D3 protegeix les cèl·lules beta del pàncrees en la diabetis tipus 1

Els investigadors del grup Bàsic i Clínic en Immunologia i Endocrinologia d’IRBLleida i UdL han trobat que a conseqüència de l'atac dels limfòcits, les cèl·lules beta-pancreàtiques produeixen menys proteïna Ciclina D3, fet fins al moment desconegut.
Anar Amunt     Més informacióRècord de trasplantaments de pulmó a Catalunya

Al maig i al juny s’han realitzat a Catalunya 24 trasplantaments de pulmó (12 cada mes), el que suposa una xifra rècord que evidencia que el Programa de Trasplantament Pulmonar, que es realitza a l’Hospital Vall d’Hebron, és un dels millors del món.
Anar Amunt     Més informacióUna tesi doctoral de l’IRBLleida guanya la beca Alicia Cuello de Merigó

El projecte de recerca sobre la importància de la proteïna ciclina D1 en les propietats malignes de les cèl·lules tumorals, com la capacitat invasiva i de fer metàstasi, ha estat el projecte guanyador de la Beca Alicia Cuello de Merigó.
Anar Amunt     Més informacióEl CAP Gran Sol entra en funcionament de manera parcial

El nou CAP esdevindrà un equipament estratègic, innovador i de referència per a Badalona. En aquesta primera fase, una part dels ciutadans de Llefià canviaran de centre d’atenció primària.
Anar Amunt     Més informacióEl Centre d’Assistència Primària de Rambla Ferran acull el programa “RespirFàcil”

Les malalties del sistema respiratori han passat a ser la segona causa de mort a Espanya. Per aquest motiu l'atenció d'aquests pacients des de l'atenció primària cada dia pren més força.
Anar Amunt     Més informacióUn treball de l’Arnau premiat a la XXV Reunió Anual de la Secció d’Hemodinàmica i Cardiologia

El projecte guardonat es titula “Menys pot ser més” i tracta la síndrome coronària aguda d’una dona sense factors de risc.
Anar Amunt     Més informacióL’estudi MOSCAT revela que les malalties genètiques són responsables d’un terç de les morts sobtades

Les malalties cardiovasculars són la principal causa de mort al món occidental i la primera causa d’hospitalització i discapacitat. La complicació més greu és la mort sobtada cardíaca (MSC), que afecta 3.500 persones cada any a Catalunya.
Anar Amunt     Més informacióL’atenció primària a Barcelona estrena dos blogs d’educació sanitària

El Centre d’Atenció Primària Sant Rafael i l’Equip d’Atenció Primària Guinardó aposten per la salut electrònica (eSalut) per oferir educació sanitària fiable.
Anar Amunt    Una aplicació que connecta l'atenció primària de Terres de l'Ebre amb el Pere Mata estalvia visites

La nova connexió virtual permet compartir informació de forma segura i pretén evitar desplaçaments innecessaris als pacients, a més d’augmentar la resolució de l’atenció primària davant les malalties mentals.
Anar Amunt     Més informacióIRBLleida i Ensenyament seleccionen 4 estudiants de batxillerat per fer pràctiques de recerca

L’objectiu d’aquests ajuts és proporcionar als més joves un contacte amb el món de la recerca biomèdica i despertar vocacions investigadores per al futur.
Anar Amunt     Més informacióEl CAP Rambla Ferran agilitza el diagnòstic de la deficiència d’a-1- antitripsina

El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Rambla de Ferran des de fa uns mesos està duent a terme la determinació ambulatòria de la deficiència d’a-1-antitripsina (DAAT) en pacients que podrien tenir-ne.
Anar Amunt     Més informacióL’estudi del càncer en animals ofereix noves pistes sobre els tumors humans

L’ICO i l’IDIBELL promouen l’estudi de certs càncers en animals. En concret, s’estudien els tumors provocats per agents infecciosos com els virus del papil·loma o el bacteri Helicobacter pylori.
Anar Amunt     Més informacióLes teràpies diana milloren la supervivència de les neoplàsies hematològiques

Un estudi amb participació gironina, publicat a Lancet, fa una anàlisi de casos des de 1997 a 2008.
Anar Amunt     Més informacióNova combinació terapèutica per frenar els sarcomes resistents

Els investigadors del grup de recerca en sarcomes de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) han testat en 19 pacients una nova combinació terapèutica per lluitar contra els sarcomes resistents.
Anar Amunt     Més informacióAriadna Gasol, resident de 4t d’oncologia mèdica, guanya dos premis de la seva especialitat clínica

La doctora Ariadna Gasol Cudós, resident de 4t any d’oncologia mèdica a l’Hospital Arnau de Vilanova, ha guanyat dos premis.
Anar Amunt     Més informacióUn nou mètode pioner al món permet identificar els pacients amb ictus més greus a l'ambulància

L’Hospital Universitari Germans Trias i el SEM han desenvolupat un nou protocol de triatge anomenat escala RACE.
Anar Amunt     Més informacióL'Arnau i el Santa Maria acullen estudiants internacionals d’intercanvi durant juliol i agost

Els intercanvis entre estudiants internacionals són possible gràcies al convenis signats entre l’Associació d’Estudiants de les Ciències de la Salut (AECS) amb l'ICS i GSS.
Anar Amunt     Més informacióMetges jubilats del Trueta s’associen per aportar els seus coneixements a l’entorn sanitari

Han creat l’Associació de Facultatius Jubilats Dr. Josep Trueta, amb la voluntat de poder col·laborar amb diferents hospitals del territori i amb el Col·legi Oficial de Metges de Girona.
Anar Amunt     Més informacióEl Verge de la Cinta incorpora els serveis d’un especialista en cirurgia plàstica i reparadora

El nou servei evita que els pacients amb cirurgies més complexes hagin de ser traslladats a l’Hospital Universitari de Bellvitge.
Anar Amunt     Més informacióDetecten espècies en la microbiota intestinal que marca diferència entre individus sans i malalts

S’han identificat en la microbiota humana, gràcies a un nou enfocament en l’anàlisi bioinformàtica, més de 500 espècies totalment desconegudes fins ara i, a més, s’ha ampliat el catàleg de gens microbians coneguts, de 3 a 10 milions.
Anar Amunt     Més informacióEl 68% de conductors majors de 64 anys pateix patologia crònica de risc per a la conducció

La mitjana d’edat dels conductors majors de 64 anys estudiats és de 72 anys i són majoritàriament homes.
Anar Amunt     Més informacióUn nou test permet millorar l'eficàcia del tractament contra el VIH en pacients difícils de tractar

Els investigadors d'IrsiCaixa, impulsat conjuntament per l'Obra Social "la Caixa" i el Departament de Salut, demostren per primera vegada l'eficàcia d'un nou test.
Anar Amunt     Més informacióEls CAPs de Barcelona recapten prop de 1.500 kg d’aliments per a la campanya ‘La fam no fa vacances’

Durant la setmana del 16 al 20 de juny, l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’Institut Català de la Salut ha col·laborat amb la Fundació Banc dels Aliments per aconseguir aliments bàsics per als mesos d’estiu.
Anar Amunt     Més informacióEl maneig preventiu del trastorn neurocognitiu en pacients amb VIH és clau per la qualitat de vida

Els pacients amb VIH d’edat més avançada tenen major risc de patir trastorns neurocognitius, ja sigui per la influència del VIH, per la pròpia edat o per altres altres malalties més prevalents.
Anar Amunt     Més informacióIdentifiquen fins a 9 lesions de pell en treballadors de la fruita en la Campanya Euro melanoma

La revisió de la pell es va dur a terme el passat 18 de juny a la cooperativa de fruita Sanui Fruits en motiu de la Campanya Euromelanoma 2014.
Anar Amunt     Més informacióL’HJ23 obté un resultat excel·lent en l’acreditació de Salut sobre qualitat assistencial

L’Hospital Joan XXIII de Tarragona ha renovat l’acreditació que atorga la Direcció General d'Ordenació i Regulació Sanitàries del Departament de Salut en relació a la qualitat assistencial, amb uns resultats excel·lents: 98,54 punts sobre 100.
Anar Amunt     Més informacióEls tres hospitals de Tarragona recapten 196 kilograms d'aliments per a Càritas en una setmana

Finalitza la campanya de suport al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona, que s'ha realitzat entre el 23 i el 30 de juny.
Anar Amunt     Més informacióAcaba el curs de gimnàstica correctiva a l’aire lliure de Vilanova del Camí

Diverses persones que no poden fer una activitat física convencional milloren la seva salut gràcies a la gimnàstica correctiva.
Anar Amunt     Més informacióEls centres de l’IAS i de l’ICS Girona comparteixen el sistema de gestió de la informació clínica

Els professionals de les dues institucions accediran ara a una història clínica electrònica i única del pacient, un pas imprescindible per a la coordinació assistencial en el marc del projecte CIMS
Anar Amunt     Més informacióPremi a la directora clínica de l’UCI de l’Arnau per un article sobre patologia infecciosa

La Dra. Palomar ha estat premiada per l’article Impact of a National Multimodal Intervention to Prevent Catheter-Related Bloodstream Infection in the ICU: The Spanish Experience, presentat al premi Dra. María Jesús López Pueyo.
Anar Amunt     Més informacióEl catedràtic Miquel Vilardell, estrena l’Aula CIMS amb la conferència “Envellir bé”

Es tracta d’un espai de debat en matèria d’humanitats creat en el marc d’aliances estratègiques de l’ICS Girona i l’IAS.
Anar Amunt     Més informacióL’artritis reumatoide requereix abordatge multidisciplinari per prevenir danys extraarticulars

L’Hospital Universitari de Bellvitge organitza unes jornades reumatològiques per debatre sobre el diagnòstic i tractament de les afeccions extraarticulars que poden sorgir en el decurs de l’artritis reumatoide.
Anar Amunt     Més informacióLa Beca Marta Santamaria fa nova aportació a la investigació oncològica en càncer de mama

El divendres 20 de juny la Beca Marta Santamaria (BMS) es va fer efectiva l’entrega, al Dr. Xavier Matias-Guiu, director de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida), d’un taló per valor de 1.690,26 euros.
Anar Amunt     Més informacióMetges i pacients constituiran dissabte la primera associació gironina per als afectats d’ictus

A la demarcació hi ha 7.000 persones discapacitades per aquesta malaltia i es convida a participar a la trobada a tothom qui s’hi senti implicat.
Anar Amunt     Més informacióEls CAP de Barcelona participen en la campanya de recollida d’aliments ‘La fam no fa vacances’

Al llarg d’aquesta setmana, l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’Institut Català de la Salut s’ha sumat a la convocatòria de la Fundació Banc dels Aliments per aconseguir aliments bàsics per als mesos d’estiu.
Anar Amunt     Més informacióLa Direcció de l'ICS a Girona i de l'IAS presenta als professionals el balanç del primer semestre

En el marc del Projecte CIMS es crea l’Aula CIMS, un espai de debat en matèria d’humanitats que s’estrena el 26 de juny amb una conferència de Miquel Vilardell.
Anar Amunt     Més informacióL'Arnau de Vilanova inaugura la “Jornada d’actualització en patologia infecciosa en urgències”

La malaltia infecciosa és la segona causa de mortalitat a nivell mundial i la seva atenció suposa un percentatge molt rellevant en la tasca assistencial dels serveis d’urgències hospitalaris.
Anar Amunt     Més informacióEl tractament efectiu contra l’ELA requereix trobar nous models animals

La investigació en ELA a Catalunya requereix un treball en xarxa amb centres punters d’arreu del món en diverses línies de recerca bàsica.
Anar Amunt     Més informacióOftalmologia de l’Hospital Verge de la Cinta augmentarà un 50% les operacions de cataractes

És conseqüència de la reforma de l’àrea de Cirurgia Major Ambulatòria, on des del maig ja s’hi han fet 100 intervencions més de diferents especialitats.
Anar Amunt     Més informacióCaminadors de Tarragona i Reus del programa d’exercici físic de l’ICS fan una trobada a la platja

Una setantena de participants del Anem a Caminar i el Pas a Pas s’exerciten a la platja del Miracle i comparteixen experiències i esmorzar saludable.
Anar Amunt     Més informacióEls CAPs de Santa Coloma organitzen sessions de marxa nòrdica per als estudiants de l’IES Les Vinyes

Durant tres setmanes, una infermera ha ensenyat als alumnes de 1r de batxirellat la tècnica per caminar amb bastons.
Anar Amunt     Més informacióSessió matinal de portes obertes aquest dissabte al nou CAP Casernes de Barcelona

Demà, 14 de juny de 2014, el nou Centre d’Atenció Primària Casernes de l’Àmbit d’Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut obrirà les portes de 10 h a 13 h perquè tothom pugui visitar-lo.
Anar Amunt     Més informacióVilanova del Camí s’implica per lluitar contra el tabac durant la Setmana sense Fum

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) de Vilanova del Camí ha celebrat la Setmana sense Fum organitzant i participant en diferents activitats obertes a tota la ciutadania.
Anar Amunt     Més informacióUn nou mètode participatiu permet reduir els riscos del pacient a l’Atenció Primària

A la Jornada d’ABS s’hi ha presentat un manual de seguretat per unificar criteris d’actuació en els procediments més habituals.
Anar Amunt     Més informacióGrans dibuixos inspirats en el mar inunden la sala d’espera de pediatria del CAP Drassanes

La reforma de la Línia Pediàtrica Drassanes, que ha començat amb la remodelació de la sala d’espera principal, preveu una 2a fase que conclourà a principis de juliol, moment en què es decorarà la sala d’espera secundària i s’adequaran les consultes.
Anar Amunt     Més informacióEl CAP d’Agramunt ha organitzat un fòrum sobre sexe i afectivitat adreçat a nenes i nens

El fòrum, que ha tingut lloc el dia 3 de juny de 2014, ha estat un èxit de participació.
Anar Amunt     Més informacióL’Arnau implanta una nova estratègia de maneig del potassi en l’àmbit assistencial

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, en aplicació del seu Pla de qualitat i seguretat clínica 2013-2014, ha implantat una nova estratègia de maneig del potassi en l’àmbit assistencial.
Anar Amunt     Més informacióEs practica per 1r cop a Espanya la resecció d’un còlon que s’havia implantat com a esòfag i estómac

L’Hospital Universitari de Bellvitge coordina els serveis de cirurgia general, cardíaca i plàstica per tal de realitzar aquest tipus d’intervenció extraordinària que requereix un equip multidisciplinari.
Anar Amunt     Més informacióL’intervencionisme cardiològic amb mínima invasió substitueix cada cop més la cirurgia

L’Hospital Universitari de Bellvitge ha celebrat el ‘VI Curs Internacional sobre Prevenció i Tractament de les Complicacions en Cardiologia Percutània’ on més de 400 cardiòlegs intervencionistes europeus han analitzat les innovacions en aquest camp.
Anar Amunt     Més informació


Es compleixen 30 anys del primer trasplantament de fetge a Espanya

El primer trasplantament hepàtic d’Espanya es va realitzar a l’Hospital Universitari de Bellvitge, pel Dr. Carles Margarit i el Dr. Eduard Jaurrieta, el 23 de febrer de 1984.
Anar Amunt     Més informació


Bellvitge reconstrueix la totalitat de la mama afectada per càncer en una única intervenció

La reconstrucció integral realitzada de manera immediata mitjançant una tècnica mínimament invasiva evita haver de practicar una segona operació i evita el trauma estètic de la pacient.
Anar Amunt     Més informacióLa Unitat de Cures Intensives del Trueta fa canvis informàtics per millorar encara més la seguretat

Ja el 2006 es va convertir en la primera UCI de Catalunya on desapareixia el suport paper per passar a registrar totes les dades clíniques de manera automatitzada.
Anar Amunt     Més informacióUn estudi avalua l’estat de salut de la població immigrant al barri del Raval

Un estudi signat per investigadors de l'ICS i la UB avalua la incidència i els factors de predicció de risc de malalties sobre la població immigrant a la ciutat de Barcelona.
Anar Amunt     Més informació


La Fundació Avedis Donabedian concedeix a l’ICS el premi Dr. Ignasi Aragó a la millor memòria

La Fundació Avedis Donabedian ha lliurat el Premi Dr. Ignasi Aragó Mitjans a la millor memòria d’una institució sanitària i social a l'ICS, pel conjunt de memòries d’activitat de l’any 2012 dels seus centres.
Anar Amunt     Més informacióObesitat i sobrepès provoquen danys al fetge similars als produïts per l’excés de consum d’alcohol

L’anomenat fetge gras és una malaltia que creix progressivament en els països occidentals i arriba a una prevalença del 30% de la població.
Anar Amunt     Més informacióLa Gerència Territorial Lleida aposta per una nova imatge del seu web

La Gerència Territorial de l’ICS a Lleida innova i actualitza el portal per adaptar-lo a les necessitats dels usuaris, seguint el model actual.
Anar Amunt     Més informacióLa crisi, protagonista de la I Jornada de salut mental en atenció primària al Vallès Occidental

Els efectes de la crisi centren la I Jornada del Programa de suport a l’atenció primària en salut mental al Vallès Occidental. L’activitat tindrà lloc el 26 de febrer de 2014 a Castellar del Vallès. Les inscripcions ja estan obertes.
Anar Amunt     Més informacióEl VHIO obté l’acreditació ISO per als laboratoris de Genòmica del Càncer i Oncologia Molecular

L’acreditació ISO 15189:2007 dels seus laboratoris clínics situa el VHIO en una posició privilegiada que demostra les seves competències tècniques i el seu nivell de qualitat, estandardització, validació de processos i capacitació del personal.
Anar Amunt     Més informacióUn estudi del grup de Malalties Infeccioses del VHIR rep el premi Emanuel Wolinsky

Els editors de la revista Clinical Infectious Diseases han seleccionat un estudi coordinat pel grup de Malalties Infeccioses del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), per rebre l’anomenat Emanuel Wolinsky Award corresponent a l’any 2013.
Anar Amunt     Més informacióEl Trueta inicia obres de millora a l’àrea quirúrgica

Aquest mes d’agost s’han començat a realitzar obres de millora a l’àrea quirúrgica que beneficiaran sobretot la climatització dels quiròfans. A més, també s’aprofitarà la baixada d’activitat quirúrgica de cada estiu per canviar els terres de tres sales.
Anar Amunt     Més informació

Administració Oberta de Catalunya
© 2001 Tots els drets reservats


Institut Català de la Salut
Generalitat de Catalunya Departament de Salut
Informació sobre el brot de febre hemorràgica pel virus d'Ebola


Brot de febre hemorràgica pel virus d'Ebola a diversos districtes de Guinea, Libèria, Nigèria i Sierra Leone.Programació de visites de salut internacional


Si marxes de viatge, no et descuidis la salut! Programa’t una visita per Internet.App 061 CatSalut Respon


Permet al 061 geoposicionar-te i accedir a la teva història clínica per atendre't millor.Memòria d'activitats 2012 de l'Institut Català de la Salut


Recull de l'activitat assistencial i dels projectes més destacats de l'ICS durant l'any 2012.Pla de Salut 2011-2015


El Pla de Salut és un document estratègic sobre el model d’atenció a les persones, basat en l’anàlisi de les necessitats sanitàries de la població.Canal Salut


Informació útil i d'interès sobre l’àmbit de la salut: consells de salut, centres i serveis, tràmits, actualitat...Enquesta de salut de Catalunya


L’ESCA permet obtenir informació poblacional sobre l’estat de salut, els estils de vida i la utilització dels serveis sanitaris.El Tricentenari


Enguany es commemoren els 300 anys dels fets de 1714.Seu electrònica


S’ha posat en marxa una nova oficina virtual per a tràmits amb l’Administració de la Generalitat, oberta a totes hores i tots els dies de l’any.Transparència Gencat


Web de Transparència de la Generalitat, que inclou informació sobre el Govern i el president, l’acció de govern, dades, gestió i indicadors de Catalunya.Projecte Essencial


Essencial és una iniciativa que identifica pràctiques clíniques de poc valor i promou recomanacions per tal d'evitar-ne la realització.Butlletí TerapICS


Consulteu el butlletí de la Comissió Farmacoterapèutica de l’ICS.Web Sexe Joves


Sexe Joves, ara a Canal Salut, ofereix informació sobre sexualitat i afectivitat, anticoncepció i centres sanitaris.Campus virtual de l’ICS


L’ICS potencia els processos d’aprenentatge en entorns virtuals.Infermera Virtual del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona


Informació rellevant, suggeriments i consells per a tenir cura de la salut.Oficina Virtual de Tràmits


La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa l'Oficina Virtual de Tràmits (OVT), que agrupa més de 1.000 tràmits que la ciutadania i les empreses poden fer en línia.Borsa de treball de l'ICS


La inscripció en aquesta borsa us pot facilitar l’accés a llocs de treball de caràcter temporal com a personal interí, substitut o de reforç.