• Imprimeix

Aplicació mòbil "Eleccions 27S"

Descàrrega de l'aplicació

L'aplicació Eleccions 27S permet consultar els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre de 2015. El nou servei està disponible per a telèfons mòbils i tauletes de les plataformes Android i iOS (iPhone/iPad), i es pot configurar en castellà, en català i en anglès.

Com funciona

Aquesta aplicació, un cop instal·lada al nostre terminal mòbil o tauleta, ens permet:

  • Seguir els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya en temps real i des de qualsevol lloc (candidatures i candidats, dades de participació i resultats provisionals) i comparar els resultats i la participació amb els dels anys anteriors.
  • Consultar les dades de tot el territori utilitzant el cercador per veure les dades referents a un lloc en concret i afegint a favorits les circumscripcions, les comarques i els municipis que volem seguir.
  • Crear i compartir els nostres parlaments triant les candidatures que ens agradaria que pactessin i mirar si aconsegueixen la majoria absoluta. Podrem posar un nom al nostre parlament i compartir-lo en les xarxes socials.

Com podem instal·lar-la

L'accés a l'aplicació es pot fer a través de la descàrrega automàtica a l'App Store o a Google Play, o a través de l'aplicació gencat, que aplega tots els serveis mòbils de la Generalitat de Catalunya.