Generalitat de Catalunya

Web d'imatges del lliurament dels Premis Nacionals de Comunicació. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Premis Nacionals de Comunicació
Inici > Premis Nacionals de Comunicació 2008
Acte de lliurament

Si no veieu aquest vídeo correctament, descarregueu-vos Flash Player

Enguany han estat distingits en la categoría de Radiodifusió, el programa Minoria Absoluta, de l'emissora RAC1; en la categoria de Televisió, el cor de la ciutat de Televisió de Catalunya; en la categoria d'Internet, el web google.cat; en la categoria de Telecomunicacions, Wavecontrol, SL; en la de Premsa l'edició en català de'El Periódico de Catalunya, en la categoria de Comunicació de proximitat, Josep Genescà, director de Ràdio Puig-reig i finalment, en la categoria de Publicitat han estat distinguts Lluís Bassat, Joan Capmany, Joaquín Lorente i Luís Casadevall.

Els Premis, dotats cadascun amb 15.000 euros, van ser creats l'any 1999 amb motiu dels 75 anys del naixement de la primera emissió regular de ràdio a Catalunya. El 2000 es va constituir el Premi Nacional d'Internet per la importància creixent d'aquest sector. En l'edició d'enguany s'atorguen per primera vegada els premis corresponents a les categories de Premsa, Comunicació de proximitat i publicitat.

El lliurament ha tingut lloc el dia 20 d'octubre a l'auditori del Palau de la Generalitat de Catalunya.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya