Generalitat de Catalunya

Web d'imatges del lliurament dels Premis Nacionals de Comunicació. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Premis Nacionals de Comunicació
banner premis
Inici > Premis Nacionals de Comunicació > Imatges dels guardonats
Fotografies de Rubén Moreno

Premi Nacional de Radiodifusió: RAC1

RAC1L'emissora de ràdio RAC1 s'ha consolidat com la primera proposta de radiodifusió comercial del país amb èxit d'audiència, viabilitat econòmica i ús de la llengua catalana al 100%, afavorint així l'enfortiment de l'espai català de comunicació des de la perspectiva de l'empresa privada.
Baixar fotografia en alta resolució. Tornar

Premi Nacional de Televisió: programa La nit al dia, de Televisió de Catalunya

La Nit al Dia El programa La nit al dia, de Televisió de Catalunya, ha esdevingut un informatiu de referència. El programa presenta uns bons índexs d'audiència gràcies, en part, al format del programa, que afavoreix el tractament en profunditat dels temes seleccionats, a la riquesa de les entrevistes proposades i a la gran professionalitat demostrada per la periodista Mònica Terribas i tot el seu equip.
Baixar fotografia en alta resolució. Tornar

Premi Nacional d'Internet: Icat FM

ICat FMIcat FM és una de les renovacions més encertades del paisatge comunicatiu català recent. El nou disseny de Catalunya Cultura i, molt especialment, la seva irrupció a Internet, han permès a Icat FM guanyar en qualitat, diversitat i audiència. L'aposta per Internet amplia els continguts oferts en el format tradicional de la freqüència modulada i multiplica l'oferta mitjançant tres nous canals de jazz, músiques del món i cançó cantada en català, valoritzant-la i rejovenint-la.
Baixar fotografia en alta resolució. Tornar

Premi Nacional de Telecomunicacions: Guifi.net

Guifi.netGuifi.net és una xarxa de telecomunicacions oberta, de banda ampla i neutral, que, tot respectant els criteris marcats per la normativa vigent, assoleix prestacions d'alt nivell i a baix cost, i garanteix l'accés universal a la societat de la informació i la incorporació de serveis de valor afegit allà on és implantada. El jurat ha ressaltat també que els 2.700 nodes de xarxa ja operatius, i el seu ritme de creixement arreu de Catalunya són una contribució important a l'equilibri territorial, així com una bona forma d'afrontar l'escletxa digital.
Baixar fotografia en alta resolució. Tornar

Menció d'honor: Francina Boris

Francina BorisAmb només 14 anys, Francina Boris va ser la primera veu femenina de Ràdio Girona, emissora que arribarà, l'any vinent, al 75è aniversari. Des de principis de la dècada dels quaranta va realitzar el programa 'Nostra Dansa', que també va presentar al llarg de 64 anys, i que, probablement, fou el primer programa que va utilitzar el català a la ràdio catalana de postguerra. Després, i fins a la seva jubilació als 87 anys, ha estat responsable de nombrosos programes, sempre en català, com ara 'Què en sabem, de Catalunya', o 'D'ací, d'allà'.
Baixar fotografia en alta resolució. Tornar

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya