Generalitat de Catalunya

Web amb imatges de la cerim˛nia de lliurament de les medalles i plaques President MaciÓ. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. AccÚs al contingut (Alt + 1)
AccÚs al men˙ de la secciˇ (Alt + 2)
Medalles i plaques President MaciÓ
Medalles President MaciÓ
Inici > Medalles i plaques President MaciÓ
Acte de lliurament 2010

El Govern ha acordat concedir la Medalla al Treball President MaciÓ 2010 a 23 persones i la Placa al Treball President MaciÓ 2010 a 10 empreses i entitats amb seu a Catalunya. Les plaques i medalles al treball President MaciÓ volen recompensar tant treballadors com empreses pels seus mŔrits laborals i la seva contribuciˇ a l'impuls de l'economia catalana.

La Medalla i Placa President MaciÓ tambÚ sˇn un reconeixement als treballadors i empresaris que s'han distingit per la dedicaciˇ, la constÓncia i l'esperit d'iniciativa en el treball, i a les empreses i entitats que han adoptat millores i iniciatives de progrÚs en l'ordre laboral.

La concessiˇ d'aquests guardons, que es van crear l'any 1938, Ús oberta a qualsevol persona o entitat, sempre que hagi estat proposada per un dels departaments de la Generalitat o a instÓncia d'una persona o entitat que desenvolupi activitats empresarials, sindicals, socials o d'altres similars.

 
Fotografies de Ruben Moreno

Intervenciˇ del president de la Generalitat
Intervenciˇ del president de la Generalitat
Baixar fotografia en alta resoluciˇ
Moment de la cerim˛nia
L'escriptora Gemma Lienas parla en nom dels guardonats
Baixar fotografia en alta resoluciˇ
 
Fotografia dels guardonats
Fotografia dels guardonats
Baixar fotografia en alta resoluciˇ
 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya