Accessos directes:


Dispositiu de trÓnsit

Dispositiu de trÓnsit pel pont de Sant Joan

Uns 520.000 vehicles es mobilitzaran des de lĺÓrea metropolitana de Barcelona

El Servei CatalÓ de TrÓnsit (SCT), en colĚlaboraciˇ amb la Policia de la Generalitat ľ Mossos dĺEsquadra, establirÓ un dispositiu especial de trÓnsit amb motiu de lĺoperaciˇ especial de Sant Joan 2014. Aquesta operaciˇ comenšarÓ a les 15.00 h de divendres, 20 de juny, i finalitzarÓ a les 24.00 h de dimarts, 24 de juny. En total, uns 520.000 vehicles es mobilitzaran des de lĺÓrea metropolitana de Barcelona durant lĺoperaciˇ sortida, que es desenvoluparÓ entre les 15.00 h de divendres i les 15.00 h de dissabte.

Pel que fa al retorn, serÓ diumenge i sobretot dimarts a la tarda. En el cas de dimarts, i sempre que les condicions meteorol˛giques siguin favorables, la previsiˇ de vehicles que tornaran entre les 12.00 h i les 24.00 h serÓ dĺuns 280.000 vehicles. TambÚ convÚ esmentar que dilluns Ús quan se celebra la revetlla i la mobilitat estarÓ mÚs repartida, afectant tant lĺÓrea metropolitana de Barcelona com els desplašaments en els llocs de destinaciˇ de cap de setmana.

Enguany, la festivitat de Sant Joan coincideix en dimarts i aix˛ implica que aquesta operaciˇ especial abraša un pont de quatre dies. Com la festivitat Ús propera al cap de setmana i forma pont, es preveu una forta mobilitat al conjunt de la xarxa viÓria catalana. A la mobilitat de sortida i tornada dĺun cap de setmana, cal afegir un gran nombre de desplašaments locals cap a les diferents revetlles, concentrat en un curt lapse de temps. A mÚs, aquesta operaciˇ especial coincideix amb la fi del curs escolar i tambÚ amb la sortida de les vacances dĺestiu, la qual tindrÓ continu´tat amb el primer cap de setmana de juliol, essent el seu punt mÓxim lĺ˙ltim cap de setmana dĺaquest mes.