Generalitat de Catalunya

Guia pràctica dels horaris comercials, amb informació sobre els dies que els botiguers poden obrir. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Guia pràctica dels horaris comercials
Fes comerç, fes vida
Inici > Guia pràctica dels horaris comercials > Quin és el meu establiment

Quin és el meu establiment


Carret de supermercat

Establiments de conveniència:

Són establiments comercials amb una superfície inferior a 500 m2 i que han d'oferir, de manera similar, tots i cadascun dels següents grups d'articles: llibres, diaris i revistes; productes d'alimentació; discos i vídeos; joguines, regals i articles diversos. Han d'obrir al públic un mínim de 18 hores diàries.


Botigues dins d'hotels:

Establiments comercials situats en establiments hotelers sempre que l'activitat que s'hi desenvolupi tingui caràcter permanent i no s'hi pugui accedir directament des del carrer.


Comerços d'alimentació exceptuats a l'horari general:

Establiments de venda personalitzada o autoservei els titulars dels quals són petites o mitjanes empreses comercials, amb una superfície inferior als 150 m2 i una oferta orientada exclusivament a productes de compra quotidiana d'alimentació.


Establiments en recintes d'afluència turística:

Establiments comercials en museus, monuments i centres recreatius turístics, i directament vinculats pel producte comercialitzat.


Establiments comercials en municipis turístics:

S'entén per municipi turístic aquell que, o bé, compleix amb uns determinats paràmetres relatius a allotjaments per afluència estacional, o bé, és un lloc de gran afluència de visitants per motius turístics. La qualificació de municipi turístic a efecte d'horaris comercials és competència de la Direcció General de Comerç, a petició de l'ajuntament corresponent.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya