Accessos directes:


Propostes per al cap de setmana

estiu

Informació per al cap de setmana

Del 18 al 20 de juliol

Festa de les Falles i Festa Major a Taüll

Festa de les Falles i Festa Major a Taüll

La Baixada de les Falles es fa el divendres 18, mentre que la Festa Major es celebra del 19 al 20 de juliol. El diumenge 20 es fan balls tradicionals, com el Ball Pla, el Ball de Sant Isidre i el de la Pila.


10è Cicle de concerts d'estiu a la Ruta del Cister

Aquest cicle ofereix la possibilitat de gaudir de diversos estils musicals en l'entorn únic dels monuments de la Ruta del Cister. Diferents espais (Vallbona de les Monges, Aiguamúrcia i Bellpuig). 19 de juliol i 9 i 15 d'agost.


Cinema lliure a la platja

Cada dijous i diumenge del 17 de juliol al 24 d’agost es projecta cinema a la platja de Sant Sebastià de Barcelona.


IV Fira del Món del Foc a Banyoles

Hi ha previstes més de trenta activitats relacionades amb el món de la cultura popular que utilitza pirotècnia a Catalunya. S'hi podrà veure una petita representació de la Patum Infantil de Berga. Vegeu el web de la Fira del Món del Foc a Banyoles. Diferents espais (Banyoles). Del 18 al 20 de juliol.


Exposició "L'ideal en el paisatge. De Meifrèn a Matisse i Gontxarova"

La mostra "L'ideal en el paisatge. De Meifrèn a Matisse i Gontxarova" explica l'evolució de la mirada davant del paisatge així com el canvi en la tècnica pictòrica per traslladar les emocions rebudes. Hi ha un tema recurrent: el paisatge de mar i sobretot el mar com a espai de gaudi, de vacances: un ideal del segle XX. El paisatge també evoca el paradís perdut en les pintures de muntanyes o de jardins. Espai Carmen Thyssen (Sant Feliu de Guíxols). Del 13 de juliol al 19 d'octubre.


BACHCELONA, Festival Bach de Barcelona

BACHCELONA, en la seva segona edició, es converteix en un festival internacional, amb intèrprets d'arreu d'Europa, que vénen a Barcelona a compartir amb el públic la música del geni alemany Johann Sebastian Bach. Del 20 al 27 de juliol.


Cinema a la fresca en família

Des de dissabte 5 a dimecres 30 de juliol, deu patis escolars de Barcelona, un per cada districte de la ciutat, tindrà lloc el nou cicle ‘Cinema a la fresca en família, amb entrada lliure oberta a tothom.


ETC Festival d'Estiu de Tarragona 2014

Un any més arriba l'estiu a Tarragona i és el moment de gaudir d'una ciutat plena de cultura i descobrir en els seus espais únics propostes noves i refrescants. És per això que el ETC Festival d'Estiu de Tarragona i les festes de Sant Magí inunden de nou la ciutat, amb una de les cites més importants de la cultura del nostre territori i propostes escèniques per a tots els gustos. Diferents espais (Tarragona). Des del 10 de juliol fins al 19 de setembre.


Exposició "El domini màgic" de Joan Vinyoli

Mostra commemorativa del centenari del naixement del poeta Joan Vinyoli. Els textos que s'hi presenten van acompanyats d'imatges, moltes d'elles inèdites, que constitueixen un recorregut visual imprescindible per conèixer el poeta que va emprendre una aventura lírica i humana lluminosa. En són comissaris Pep Solà i Xavier Macià. Casa de la Paraula (Santa Coloma de Farners). Del 5 al 27 de juliol.


GREC 2014 Festival de Barcelona

De l'1 al 31 de juliol. La 38a edició del GREC 2014 Festival de Barcelona presenta una setantena de propostes de teatre, dansa, música i circ, així com un extens programa d'activitats paral·leles, adreçades tant a professionals com a espectadors, com ara els apartats MiniGrec (del 27 de juny al 29 de juliol) i Més Grec (diferents dies de juny i juliol).


Mecal Air 2014, projeccions de curtmetratges a l'aire lliure

En el marc del Mecal Pro, Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona que es va celebrar del 6 al 30 de març de 2014. La sisena edició de Mecal Air, projeccions de curtmetratges a l'aire lliure, torna tots els divendres de juny, juliol, agost i setembre. A més de les projeccions, els assistents poden gaudir d'un espai Chill Out, servei de barra i música durant les pauses.


"Pessics d'estiu"

Activitats infantils al Museu d'Història de Catalunya (MHC). Del 28 de juny al 5 d'agost.


Estrenes de cinema en català

Nou web per consultar les sales on es projecta cinema en català i les pel·lícules en cartellera.

Rutes turístiques

Rutes del Palau Robert per a tots els gustos, nivells i capacitats.


Mapa d'avisos meteorològics

Destaquem

neu

Tricentenari

Commemoració del 300 aniversari dels fets de 1714.


neu

Guia oficial d'establiments turístics

Càmpings, hotels i turisme rural.


trànsit

Trànsit

Informació general i incidències.

Trànsit al mòbil
Seguretat a les platges

Seguretat a les platges

A l'hora d'acudir a les platges catalanes cal tenir en compte diversos consells de seguretat.


Seguretat a la muntanya

Seguretat a la muntanya

Consells dels bombers.


transport públic

Mou-te en transport públic

Cercador i incidències.

Mou-te al mòbil
emergències

Seguiment d'Emergències

Notícies de Protecció Civil.


Patrimoni festiu

Patrimoni festiu

Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya en línia.


parcs naturals

Parcs naturals

Tota la informació dels espais naturals de Catalunya.


Palau Robert

Exposicions al Palau Robert

Exposicions sobre diverses temàtiques.


Agenda Cultural

Agenda Cultural

Agenda Jove
La cultura al teu abast