Accessos directes:


Propostes per al Pont del 15 d'agost

estiu

Informació per al Pont del 15 d'agost

Del 14 al 17 d'agost

Festes de la Mare de Déu d'agost

La mare de Déu d’agost, o la mare de Déu adormida, marca l’inici d’un moment de pausa dins el cicle agrícola, en que la terra descansa després de donar els seus fruits. El final de la sega també dóna el tret de sortida a un munt de celebracions a tots els pobles de Catalunya. Són les festes majors d’agost.


Festa Major 2014 del barri de Gràcia a Barcelona

Festa Major 2014 del barri de Gràcia a Barcelona

Amb els seus característics carrers guarnits, el XVI Concurs de Balcons i Portalades 2014, jocs, concursos i campionats de tota mena, àpats al carrer, tallers per a petits i grans, cinema a la fresca, teatre, música en directe i molt més. Del 15 al 21 d'agost. Declarada Festa Tradicional d'Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.


Festa Major de Sant Roc a Barcelona

Festa Major de Sant Roc a Barcelona

Les 425es festes de Sant Roc comencen quan el nan Cu-cut surt en cercavila per la plaça Nova. Aquesta és la festa popular més antiga que es celebra a Barcelona. S'articula al voltant de dos símbols: la figura de Sant Roc i el territori de la plaça Nova, i està plena d'elements que la fan única, com per exemple la cucanya centenària, els panellets, els gegants modernistes, el Porrò-Llarg o la salutació dels gossos. A més a més, fins a finals de novembre, també es podrà veure a la Casa dels Entremesos, l'exposició "4 1/4. 425 anys de les festes de Sant Roc a Barcelona. De vot de ciutat a festa popular de la Plaça Nova". Del 13 al 17 d'agost. Plaça Nova.


Nits d'Estiu a la Pedrera 2014

Les Nits d'Estiu a la Pedrera inclouen una visita lliure a l'Espai Gaudí, un recorregut visual per l'obra del singular arquitecte, seguida d'un concert de jazz amb copa de cava al terrat, un indret emblemàtic i suggeridor que convida a viure l'arquitectura, la nit, la ciutat i la música.


Visites guiades al Palau Maricel de Sitges

Itinerari guiat pel Racó de la Calma, el pati, el vestíbul, la capella, el Saló d'Or, les terrasses, el claustre, el Saló Blau i la Sala Vaixells del Palau de Maricel. Palau Maricel (Sitges). Des de l'1 de juliol fins al 19 de setembre.


Exposició "Mac, cartellista"

Macario Gómez Quibus és, des del 1955, Mac, un dels millors cartellistes de cinema. La Filmoteca de Catalunya disposa del fons Mac, que conté més de 500 cartells. Ara hi presenta una selecció. Des del 17 de juliol fins al 14 de setembre. Filmoteca de Catalunya.


10è Cicle de concerts d'estiu a la Ruta del Cister

Aquest cicle ofereix la possibilitat de gaudir de diversos estils musicals en l'entorn únic dels monuments de la Ruta del Cister. Diferents espais (Vallbona de les Monges, Aiguamúrcia i Bellpuig). 19 de juliol i 9 i 15 d'agost.


Cinema lliure a la platja

Cada dijous i diumenge del 17 de juliol al 24 d’agost es projecta cinema a la platja de Sant Sebastià de Barcelona.


LXVIII Fira del Cop d'Ull a Banyoles

Dins de la programació de la Festa d'Estiu. Fira de compra, venda i intercanvi d'objectes de tota mena. 16 d'agost. Passeig Dalmau (Banyoles).


ETC Festival d'Estiu de Tarragona 2014

Un any més arriba l'estiu a Tarragona i és el moment de gaudir d'una ciutat plena de cultura i descobrir en els seus espais únics propostes noves i refrescants. És per això que el ETC Festival d'Estiu de Tarragona i les festes de Sant Magí inunden de nou la ciutat, amb una de les cites més importants de la cultura del nostre territori i propostes escèniques per a tots els gustos. Diferents espais (Tarragona). Des del 10 de juliol fins al 19 de setembre.


Estrenes de cinema en català

Nou web per consultar les sales on es projecta cinema en català i les pel·lícules en cartellera.

Rutes turístiques a Wikiloc

Rutes del Palau Robert per a tots els gustos, nivells i capacitats.


Mapa d'avisos meteorològics

Destaquem

neu

Tricentenari

Commemoració del 300 aniversari dels fets de 1714.


neu

Guia oficial d'establiments turístics

Càmpings, hotels i turisme rural.


trànsit

Trànsit

Informació general i incidències.

Trànsit al mòbil
Seguretat a les platges

Seguretat a les platges

A l'hora d'acudir a les platges catalanes cal tenir en compte diversos consells de seguretat.


Seguretat a la muntanya

Seguretat a la muntanya

Consells dels bombers.


transport públic

Mou-te en transport públic

Cercador i incidències.

Mou-te al mòbil
emergències

Seguiment d'Emergències

Notícies de Protecció Civil.


Patrimoni festiu

Patrimoni festiu

Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya en línia.


parcs naturals

Parcs naturals

Tota la informació dels espais naturals de Catalunya.


Palau Robert

Exposicions al Palau Robert

Exposicions sobre diverses temàtiques.


Agenda Cultural

Agenda Cultural

Agenda Jove
La cultura al teu abast