Accessos directes:


Propostes per al cap de setmana

primavera

Informació per a la Setmana Santa

Del 13 al 21 d'abril

Predicció meteorològica

predicció

Entre dilluns i divendres sant es preveu estabilitat atmosfèrica. A partir de dissabte es preveu l’arribada d’una pertorbació que donarà lloc a precipitacions. La predicció a mitjà termini indica l'arribada d'una pertorbació a partir de dissabte i sobretot durant diumenge i dilluns de Pasqua, que portaria nuvolositat i precipitacions a Catalunya, així com una baixada de la temperatura.


Dispositiu de trànsit

predicció

Es preveu que l’operació sortida de la primera fase de Setmana Santa mobilitzarà uns 490.000 vehicles des de l’àrea metropolitana de Barcelona. La Setmana Santa és una operació especial de trànsit de transició de la mobilitat d’hivern cap a la d’estiu i tot apunta que la distribució geogràfica dels desplaçaments serà cap a les segones residències i zones de platja, com la Costa Daurada i la Costa Brava, cosa que afectarà els corredors viaris costaners.


Cicle de Setmana Santa

predicció

Celebracions, processons, passions a l'entorn de la Setmana Santa, arreu de la geografia catalana.


Exposició "Històries de tocador"

Una exposició produïda pel Museu d'Arqueologia de Catalunya, que arriba a Tarragona amb l'objectiu de facilitar un recorregut pels secrets de la bellesa i la cosmètica a l'antiguitat, que vol mostrar com la cura de l'aspecte personal és quelcom comú a totes les èpoques i convidar al visitant a establir lligams amb l'antiguitat mitjançat els petits gestos quotidians relacionats amb la bellesa, en els quals tots ens reconeixem.


Exposició "Víkings"

El mar i els rius d'Europa van ser els aliats de les flotes de vaixells víkings entre els segles IX i XII dC. Aquests homes del nord van travessar Europa des de les terres fredes del nord fins a la càlides costes de la Mediterrània. Primer van expandir-se per les costes de la mar Bàltica i de la mar del Nord, després van baixar fins a Escòcia, Anglaterra i Normandia. Més tard van afrontar les grans distàncies i les incursions cap al Sud d'Europa i també cap a l'interior del continent asiàtic.


300 Onzes de setembre. 1714-2014

La mostra planteja un recorregut de 300 anys que comença introduint el visitant a l'escenari del setge de la Barcelona de l'onze de setembre de 1714. A partir d'aquí, s'inicia un itinerari, des de l'endemà de la desfeta, passant per les primeres mostres de resistència a l'opressió borbònica i de reivindicació del passat nacional.


Estrenes de cinema en català

Nou web per consultar les sales on es projecta cinema en català i les pel·lícules en cartellera.

Rutes turístiques

Rutes del Palau Robert per a tots els gustos, nivells i capacitats.


Mapa d'avisos meteorològics

Destaquem

neu

Tricentenari

Commemoració del 300 aniversari dels fets de 1714.


trànsit

Trànsit

Informació general i incidències.

Trànsit al mòbil
Seguretat a la muntanya

Seguretat a la muntanya

Consells dels bombers.


transport públic

Mou-te en transport públic

Cercador i incidències.

Mou-te al mòbil
emergències

Seguiment d'Emergències

Notícies de Protecció Civil.


Patrimoni festiu

Patrimoni festiu

Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya en línia.


parcs naturals

Parcs naturals

Tota la informació dels espais naturals de Catalunya.


Palau Robert

Exposicions al Palau Robert

Exposicions sobre diverses temàtiques.


Agenda Cultural

Agenda Cultural

Agenda Jove
La cultura al teu abast