Si no veieu correctament aquest butlletí feu clic aquí


Persones emprenedores
Butlletí d’INICIA: per la creació d’empreses


Número 120, juliol de 2011

 

 

Jornades, seminaris i formació

 

 

Keiretsu Forum col·labora amb el programa Projecta’t del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya per ajudar a les empreses a trobar inversors

Keiretsu Forum, la major xarxa internacional d’inversors, ha presentat davant un auditori d’inversors privats 16 de les 1.000 empreses que han participat en el programa Projecta't del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu d’ajudar-les a trobar finançament privat que farà possible el creixement del projecte. El fòrum d’inversors va tenir lloc el passat 30 de juny a la Borsa de Barcelona.


Emprenedoria i cooperativisme a la Universitat Catalana d’Estiu

El programa de la Universitat Catalana d’Estiu de Prada de Conflent d’enguany inclou el curs Països Catalans 2011: com cal interpretar els canvis (crisi) econòmics? En què es parlarà d’emprenedoria i innovació. També se celebraran les XXVI Jornades sobre Cooperativisme amb el títol “Les cooperatives als territoris de parla catalana” organitzades per la Fundació Roca i Galés.

 

Grameimpuls i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat organitzen al setembre a les seves seus un seminari vers el Treball Autònom

Seminari dividit en dues sessions, que té per objectiu dotar al treballador autònom de totes les eines per conèixer la normativa que el regula, tot incidint en els ajuts, beneficis fiscals i de seguretat social. La primera sessió anirà a càrrec de Sra. Sandra Zapatero, responsable de l'Àrea Fiscal-Comptable i Coordinadora de l'Oficina Tècnica de la CTAC i la segona sessió a càrrec de: Sra. Vanessa López, responsable de l'Àrea laboral de l'Oficina Tècnica de la CTAC.

 

El TecnoCampus i Ernst&Young seleccionen set empreses del Maresme per al programa Èxit d’Acceleració Empresarial

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, juntament amb la consultora Ernst&Young, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, llancen el Programa Èxit d’Acceleració Empresarial, que té com a objectiu afavorir el creixement d’algunes de les empreses amb major potencial de la zona del Maresme. Amb aquest objectiu, s'han seleccionat, entre un total de 80 candidats, set empreses de la comarca amb un alt potencial de creixement.

 

Premis

 

 

Premis Sant Celoni d'Emprenedoria i Empresa

Fins el 31 d’agost es pot presentar la documentació per participar en la primera edició dels Premis Sant Celoni d'Emprenedoria i Empresa amb l'objectiu de distingir i fomentar la creació i consolidació d'activitats empresarials exemplars del territori. Organitzen l'Ajuntament de Sant Celoni i les entitats Associació d'emprenedors del Baix Montseny, Cercle Econòmic i social Baix Montseny, PIMEC i UBIC.

 

3r Concurs d'Idees de Negoci de La Salle Technova

La Salle Technova Barcelona, organitza el 3r. Concurs d'Idees de Negoci amb la missió de ser un instrument d’estímul i recolzament a la cultura i a l'activitat emprenedora i innovadora entre la comunitat d'alumnes i ex alumnes de la Universitat Ramon Llull.

 

Les entitats, organitzacions i programes de suport a les persones emprenedores

 

 

ICF i PIMEC signen el primer acord per fer arribar les noves línies de finançament a pimes i autònoms

L’Institut Català de Finances (ICF) crearà una xarxa de Promotors Financers per difondre entre les pimes i els autònoms les noves línies de finançament d’aquest organisme, que posen més de 2.200M d'euros a disposició de les empreses per donar resposta a les seves necessitats d’inversió i circulant. PIMEC serà la primera entitat mebre d’aquesta xarxa.

 

Nova revista sobre emprenedoria al Vallès Oriental

El servei de Suport a la creació i consolidació d'empreses de Cardedeu és protagonista de la primera edició de la revista Emprèn, una publicació semestral que vol promoure i donar a conèixer la cultura emprenedora a la comarca del Vallès Oriental, elaborada per l'Àrea d'Estudis, Desenvolupament Local i Participació del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

 

L’AIJEC celebra el seu XXVè aniversari

L’associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya va celebrar el passat 15 de juliol el seu XXVè aniversari en un acte en què es van entregar els guardons de la XVIII. Edició dels "Premis Jove Empresari 2010". El president de la Generalitat, Artur Mas, va entregar el premi a la Millor Iniciativa Empresarial 2010 a Manel Guerris de WIRS (Worldwide Integral Rehabilitation Systems). 

 

 


Departament d'Empresa i Ocupació;
D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el ciutadà ha requerit. L’òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió i l’adreça on la persona interessada pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 8003 Barcelona.
 
 
©1995-2011 Generalitat de Catalunya
Alta | Baixa | Butlletins anteriors