X
Generalitat de Catalunya
87
abril de 2013


Quina força! Física divertida per a gent curiosa de Tom Adams i Thomas FlinthamLa física és la ciència que explica de quina manera les coses (la matèria) interactuen amb l’energia. Tot el que hi ha a l’univers, des dels àtoms fins a les galàxies, passant per fenòmens com el so, l’electricitat, la calor, la llum i el moviment, són àmbits que estudia la física.

Aquest llibre ens ajuda a saber per què el món és com és, i ens introdueix d’una manera ben divertida en el món de la física. Els conceptes físics s’hi expliquen pas a pas, amb textos planers, desplegables, experiments, molt de color i un toc d’humor.

Si voleu saber què és l’electricitat, per què cauen les coses, per què sura un vaixell o s’enlaira un coet, o com funcionen les pistoles d’aigua, segur que la física és la ciència que us ajudarà a saber-ho.

Per a nens i nenes entre 8 i 10 anys, tot i que els més petits també s’hi entretindran.


Quina força! Física divertida per a gent curiosa
Tom Adams i Thomas Flintham
Editorial Crüilla
18 pàgines


 

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona. © Copyright 2011. Departament d’Economia i Coneixement, Generalitat de Catalunya. RECERCAT

Els continguts d'aquest butlletí estan subjectes a una llicència de Reconeixement 3.0 de Creative Commons, si no s'hi indica el contrari. Se'n permet la reproducció, la distribució, la comunicació pública i la transformació per generar una obra derivada, sense cap restricció, sempre que se'n citi el titular dels drets (autor/a, butlletí Recercat, Generalitat de Catalunya). La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/legalcode.ca

  • AltaBaixa o modificació