Confer?ncia Nacional d'Educaci—
Presentació Qué és la Conferència Nacional d?Educació Fòrums Correu Presentació anglès
La descentralització i l'autonomia dels centres
 
 

La Secció "Ensenyaments artístics", després de considerar les opinions manifestades pel Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya i per diversos directors/es d'instituts de secundària, reformula, de la manera següent, el punt 4 de la pàgina 183 del Debat sobre el sistema educatiu català. Conclusions i propostes:

"Amb relació al batxillerat artístic LOGSE, preocupa la pèrdua dels crèdits de modalitat i els optatius. Al costat dels instituts de secundària, es reconeix la idoneïtat de les escoles d'Art i Disseny de Catalunya per impartir els batxillerats artístics. Tots els centres amb infraestructura adient, professorat qualificat, experiència en l'ensenyament de les arts i el disseny i sinergies culturals consolidades al llarg de molts anys de pràctica docent han d'esdevenir un referent important per valorar socialment el batxillerat artístic."

 
 

En l'acte de cloenda de la Conferència Nacional d'Educació (15 de juny de 2002) es va presentar el document Debat sobre el sistema educatiu català. Conclusions i propostes.

Si voleu consultar el document sencer, cliqueu aquí. Si només us n'interessa una secció, entreu a la pàgina corresponent.

 
 

Després de la publicació de les conclusions i propostes es dóna per finalitzada la Conferència Nacional d'Educació. Queda tancada, per tant, la participació en els fòrums de les seccions.

Continua oberta la consulta.

 
  Visitant número Comptador accessos

 


Generalitat de Catalunya
© Generalitat de Catalunya