Generalitat de Catalunya

Acords de Govern
Inici > Acords de Govern > IX Legislatura (2010-2014) > 20 de març de 2012 >Ferran Rodés i Vilà, president del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS)
Dimarts, 20 de març de 2012

NOMENAMENTS


Ferran Rodés i Vilà, president del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS)


Nascut a  Barcelona l’any 1960.

Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB) i amb diversos cursos de formació especialitzada al Gresham College, IESE i la Universitat d’Stanford, entre d’altres.

Va començar la seva carrera professional l’any 1985 al banc americà Manufacturers Hanover Trust i va continuar, l’any 1990, a Banesto, on va fundar la Direcció de Banca Corporativa a Barcelona. El 1991 va crear i dirigir el nou departament de Banca de Negocis a la seu de Banesto a Madrid.

El 1994 és nomenat conseller delegat del grup Media Planning. També ha estat conseller delegat de Havas Media i ha ocupat càrrecs d’alta direcció en empreses del Grup Havas, cinquè grup global de comunicació, màrqueting i publicitat. La primavera de 2006 és nomenat conseller delegat del grup, càrrec que exerceix fins al març de 2011, quan n’és nomenat vicepresident.

És conseller d’Acciona i president del seu Comitè de Nomenaments i Retribucions i vocal del Comitè de Sostenibilitat. És president de Neometrics i conseller d'empreses del seu grup familiar com ISP, In-Store Media, Acceso, així com fundador del diari ARA i president del seu consell editorial.

És autor de diversos estudis i ponències sobre sostenibilitat i coautor del llibre Brand Valued, sobre sostenibilitat i comunicació.Comparteix: Facebook Twitter Delicious Technorati Yahoo latafanera menéame
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya