Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 14 de desembre de 2010

Recol·locació de treballadors de l'automocióS’adapta el conveni vigent per adscriure els serveis de regionals a Rodalies de Catalunya i s’amplia fins al 31 de desembre de 2011. El conveni estableix l’oferta comercial i els recursos humans i tècnics que s’hi destinaran

 

Convocatòria de 156 places de l'àmbit funcional d'execució penal Estructura el sistema d’arts visuals a Catalunya, introdueix criteris de racionalització i transparència en l’assignació de recursos públics i de cooperació entre centres i institucions públiques.

 

Liquidació de la Disposició Addicional Tercera corresponent al 2007 El projecte té un cost d’1’4 milions d’euros, 500.000 dels quals subvencionarà el Govern entre 2010 i 2011. Aquest centre vol ser un referent en l’estudi i conservació del medi natural.

 

Liquidació de la Disposició Addicional Tercera corresponent al 2007 Invicat és una societat creada per Abertis amb l’objectiu de gestionar de forma específica les autopistes de titularitat de la Generalitat de Catalunya.

 

Liquidació de la Disposició Addicional Tercera corresponent al 2007 Se signa un conveni que serveix per finançar amb 21 milions d’euros les reduccions que van gaudir l’any passat els usuaris de les autopistes de titularitat de la Generalitat.

 

Liquidació de la Disposició Addicional Tercera corresponent al 2007 L’Estat concedirà a la Generalitat un préstec de 19,1 milions d’euros que s’han de destinar als 7 projectes d’universitats públiques que han rebut el segell de qualitat universitària.

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya