Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 30 de novembre de 2010

Pròrroga de convenis amb entitats de serveis socials especialitzatsL'acord permet finançar serveis dirigits a persones discapacitades, afectades pel VIH/SIDA, amb risc d'exclusió social o gent gran amb dependència o risc social, entre altres.

 

Planta de triatge de residus municipals de Molins de ReiS'ha aprovat una subvenció per finançar les actuacions de remodelació, actualització i ampliació d'aquesta planta de triatge de brossa inorgànica.

 

Subministrament d'aigua a la comarca de l'AnoiaL'Ajuntament de Masquefa i Aigües Ter Llobregat construiran una estació de bombament i una canonada que permetrà augmentar la disponibilitat d'aigua a dos nuclis i a un sector industrial.

 

Treballadors dels nous centres penitenciaris de Figueres i Girona 479 treballadors es destinaran al nou Centre Penitenciari Puig de les Basses de Figueres i 67 al centre obert de Girona.

 

Premi Justícia de Catalunya a Maria Eugènia AlegretL'expresidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya rep aquest premi per la seva contribució a la millora de l'Administració de Justícia.

 

Commemoracions de l'any 2011Els actes han estat proposats per la Comissió de Commemoracions Històriques i Culturals de Catalunya, creada l'abril de 2008.

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya