Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 23 de novembre de 2010

Decret d'inspecció tècnica dels edificisEs farà una revisió obligatòria que hauran de passar tots els edificis d'habitatges plurifamiliars que tinguin més de 45 anys amb l'objectiu és conèixer l'estat del parc d'habitatges de Catalunya.

 

Estatuts de l'Agència d'Avaluació i Prospectiva de l'EducacióAmb l'aprovació d'aquesta norma es completen tres decrets que conformen l'eix central de la Llei d'educació de Catalunya: autonomia de centre, apoderament de les direccions i enfortiment de l'avaluació.

 

Finançament dels llibres de text i material informàticEl Govern ha aprovat avui una partida d'11,6 milions d'euros per minimitzar el cost de les famílies en la compra de llibres de text i material informàtic i uns altres 11,6 milions per a l'extensió del programa de reutilització de llibres de text.

 

Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge dels Aiguamolls de l'Alt Empordà El Pla especial posa en relleu la conservació d'aquells elements naturals més excepcionals de la zona, com són l'avifauna, la flora, els ambients dunars i d'aiguamoll.

 

718 noves places de llars d'infants El pressupost per a la creació d'aquestes places a 14 diferents municipis és de 7 milions d'euros. Enguany s'han aprovat prop de 42 milions per a la creació de places de 0-3 anys.

 

Regulació dels establiments d'allotjament turísticLa nova reglamentació confereix majors garanties per a l'usuari, més facilitats pels empresaris i enforteix la destinació turística "Catalunya". El Decret redueix a la meitat les gestions que el sector ha de fer per donar d'alta un allotjament.

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya