Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 16 de novembre de 2010

Nova oficina judicialS'ha aprovat el decret que estableix els criteris d'estructura i organització d'aquesta nova oficina que s'encarrega de donar suport a l'activitat de jutges i tribunals.

 

Manteniment de llar d'infants municipalsS'ha aprovat una inversió de 93.600.000 euros per el 2011 per garantir el finançament del manteniment de 52.000 places de 0-3 anys de 509 municipis.

 

Pla integral d'atenció a les persones amb trastorns mentals i addiccionsLa missió del pla és contribuir a la millora de la salut mental de la població i a la disminució de les desigualtats socials.

 

màquines llevaneusS'ha aprovat una inversió de 5,5 milions d'euros per substituir l'any vinent prop de la meitat de les llevaneus que la Generalitat gestiona directament.

 

protecció de caixes d'estalviS'ha autoritza la participació de la Caixa d'Estalvis del Penedès i la Caixa d'Estalvis Laietana en dos sistemes institucionals de protecció culminant, d'aquesta manera, la reordenació del sistema financer català

 

Noves competències per al SEMS'ha aprovat la modificació dels estatuts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que li permetran afrontar noves competències en tasques humanitàries i en vigilància de la salut.

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya