Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 9 de novembre de 2010

dades obertes gencatEl web Dades Obertes Gencat permet descarregar la informació pública de l'Administració per a la seva consulta o per a la creació de serveis, com ara aplicacions per als telèfons mòbils

 

escolesEs destina una inversió de més de 58 milions d'euros per ampliar, substituir o construir 5 escoles i 6 instituts d'arreu del país.

 

fira 2000S'aportarà un total de 58,4 milions d'euros per finançar les obres de construcció del recinte firal de Gran Via . També, s'autoritza la signatura del contracte programa de la Fira de Barcelona per al període 2010-2013

 

Santa Maria d'OlóL'ampliació, en més de 8.500 hectàrees l'espai, multiplica per cinc la seva superfície actual protegida i uneix els 4 sectors existents, garantint-ne la connexió ecològica.

 

habitatges d'ús turísticS'aprova un decret que regula aquest sector. Ara, els habitatges que es cedeixin a tercers per a estades de temporada inferiors a tres mesos requeriran llicència d'activitat municipal.

 

Oficina del ContribuentAtendrà queixes i suggeriments relacionats amb actuacions fetes per l'Agència Tributària de Catalunya, la Direcció General de Tributs i la Junta de Finances. També tramitarà les queixes i els suggeriments que provinguin del Síndic de Greuges.

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya