Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 2 de novembre de 2010

Bonificacions als peatges de la C-32 al MaresmeEls descomptes sobre els trajectes amb origen o destinació a la comarca es començaran a aplicar en la barrera troncal de Vilassar de Dalt i l'accés de Premià de Mar durant la primera quinzena del mes de novembre.

 

Posada en marxa el projecte SUMA'TEs destinen 19,9 milions d'euros a aquesta iniciativa d'orientació, formació i inserció laboral de joves menors de 25 anys en situació de fracàs escolar i que estiguin a l'atur.

 

direcció de centres educatiusAquest Decret apodera els directors de centres i els reconeix com a "autoritat pública", atorgant-li més competències i més responsabilitats

 

Fòrum de la Justícia de TarragonaAquest nou equipament judicial acollirà i concentrarà totes les seus judicials i l'Audiència Provincial de Tarragona. La inversió estimada és de 69 milions d'euros i les obres duraran uns 30 mesos.

 

Construcció de cinc centres educatiusS'invertiran més de 18 milions d'euros en la construcció dels centres a Sabadell, Santa Coloma, Badalona, Ripollet i Mediona.

 

Instal.lacions de transport de viatgers per cableS'ha aprovat la norma que concreta els requisits i característiques per construir i explotar instal·lacions de transport per cable, com ara funiculars, telefèrics, telecabines, telecadires i teleesquís.

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya