Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dilluns, 26 d'octubre de 2010

La sinistralitat laboral a Catalunya s'ha reduït a la meitat en deu anysEl Govern ha elaborat una sèrie d'estudis que avaluen l'evolució de la seguretat i la salut laboral a Catalunya durant aquesta última dècada. D'aquesta tasca es desprèn que, en els darrers 10 anys, la sinistralitat laboral a Catalunya s'ha reduït gairebé a la meitat.

 

polítiques d'infànciaEl Pla d'atenció integral a la infància i l'adolescència de Catalunya 2010-2013 planifica i ordena la política pública en aquesta matèria, tal com ja es fa actualment amb les polítiques de joventut i de dones.

 

instal·lacions de residusS'ha aprovat una subvenció per finançar les actuacions d'adequació de la planta de valorització energètica del Camp de Tarragona a la Directiva marc sobre residus 2008/98/CE.

 

7 milions d'euros per a millores al sector forestalEl Govern ha aprovat el contracte programa entre la Generalitat de Catalunya i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC) per al període 2010-2013, que suposa una aportació econòmica de 6,9 milions d'euros.

 

Obres de la primera fase de la ronda de MataróL'actuació abasta un tram de quatre dels set quilòmetres que tindrà la ronda de Mataró i compta amb una inversió de 59,5 milions d'euros Els treballs començaran durant el primer trimestre de l'any vinent i tindran una durada prevista de 27 mesos

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya