Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dilluns, 19 d'octubre de 2010

La Serra de Collserola és Parc NaturalLa declaració de Parc Natural es fa per conservar-ne els valors naturals i evitar que la pressió urbanística malmeti l'entorn. El nou parc natural té una extensió de 8.295 ha i inclou dues reserves naturals parcials, de protecció superior.

 

PuoscEl Pla únic d'obres i serveis de Catalunya suposarà una inversió per als municipis de 165.263.545 euros i permetrà als ens locals finançar 1.171 actuacions, que contribuiran a reactivar l'obra pública a tot el territori.

 

Renovació dels Plans educatius d'entorn S'ha acordat una dotació econòmica de 4,2 milions d'euros per a renovar 95 Plans educatius d'entorn a 80 municipis.

 

Millora de les carreteres locals a BarcelonaS'ha aprovat l'atorgament d'una subvenció de 40,5 milions d'euros a la Diputació de Barcelona per al finançament d'actuacions de millora en vies locals en els pròxims 15 anys.

 

AbsorcióEl Govern ha aprovat aquesta operació liderada per les pròpies entitats de crèdit. Es tracta de la tercera absorció que ratifica el Govern.


 

Afectats del barri de l'Estació de SallentEs tanca l'acord final per als afectats del barri. Més d'un 75% de les famílies afectades ja han rebut les indemnitzacions i han anat marxant.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya