Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dilluns, 11 d'octubre de 2010

Assistent socialEl catàleg, que reemplaça l'anterior també de caràcter biennal, recull les prestacions de serveis, econòmiques i tecnològiques que ofereix la Xarxa Pública de Serveis Socials i que són responsabilitat de la Generalitat i dels ens locals. En total, inclou 137 serveis i prestacions de les quals 107 són de serveis, 26 econòmiques i 4 tecnològiques. A més, 76 de les prestacions de la Cartera són garantides.

 

MetroEs crea un nou títol de transport per a famílies nombroses i monoparentals: la T-FM/FN, que permet fer 70 viatges en 90 dies a tots els membres de la família. Els nous descomptes i abonaments seran vigents a partir de 2011.

 

víctima El Govern ha aprovat el Programa de Mesures per a l'abordatge de situacions de prostitució, en especial de les d'explotació de persones amb finalitat sexual. Aquest programa conté 35 actuacions per lluitar de manera eficaç contra l'explotació de persones amb finalitat sexual i ofereix recursos a les persones que exerceixen la prostitució i es troben en situació de vulnerabilitat social.

 

carreteraEl Govern ha aprovat la declaració de l'ocupació urgent de béns i drets afectats per les obres de tres actuacions de millora de la xarxa viària, entre les quals cal remarcar la construcció de la variant desdoblada de la C-13 a Vilanova de la Barca (el Segrià i la Noguera), que compta amb un pressupost de 50,3 milions d'euros, l'execució de la variant de l'N-141d al pas per Calldetenes i l'eixamplament de la BV-5224 a Manlleu (Osona), que sumen una inversió de 3,3 milions d'euros.

 

antenaEl Govern ha aprovat la creació del Col·legi d'Enginyers de Telecomunicació i el Col·legi Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya, en virtut de l'article 125.1 de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, que estableix la competència exclusiva de la Generalitat en matèria de col·legis professionals incloent-hi la seva creació.


 

festes catalanesEl Govern declarat d'interès nacional quatre festes catalanes, dues de les quals són noves declaracions i dues corresponen a reclassificacions. Ha estat declarada festa tradicional d'interès nacional la Festa Major de la Mare de Déu de la Riera de les Borges del Camp, mentre que Les Santes de Mataró ha estat declarada festa patrimonial d'interès nacional.

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya