Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 5 d'octubre de 2010

Eleccions al Parlament 2010Col·legis administrats electrònicament, transmissió de dades mitjançant PDA i vot en sistema Braille són les principals novetats del dispositiu.


 

Adaptació a la directiva BolkensteinLa legislació catalana s'adaptarà a aquesta directiva europea que redueix i simplifica els procediments administratius i vol fer realitat la finestreta única.


 

Millorar el subministrament d'aigua a les Terres de l'Ebre S'hi invertiran prop de 7 milions d'euros, que comportaran la construcció de set dipòsits, quatre estacions de bombament i prop de 9 quilòmetres de canonades.


 

Condicionament i millora de camins de l'àmbit ruralAquestes actuacions a les comarques del Segrià, el Pla d'Urgell i el Gironès suposaran un inversió total de més d'1,2 milions d'euros.


 

Millorar la conservació i gestió del medi naturalLes aportacions de la Generalitat de Catalunya per al període 2010-2013, representen un total de 6.361.333 euros.


 

Es declara la sardana d'interès nacionalA Catalunya existeixen més de 300 entitats sardanistes, i unes 60 a la Catalunya del Nord.

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya