Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 28 de setembre de 2010

Nou Mapa de Protecció Civil de CatalunyaEs tracta d'un conjunt de mapes temàtics en què s'especifiquen les diferents zones territorials amb un risc natural o tecnològic rellevant.


 

Millora de la gestió dels residus municipalsS'ha acordat la construcció d'una planta de transferència a l'Alt Camp i la millora de les infraestructures de residus del Baix Camp.


 

Pla especial per a emergències radiològiquesEl Pla estableix un total de 103 municipis amb obligació de fer el Pla d'actuació municipal (PAM) sobre risc radiològic, i 15 més que tenen recomanació de fer-lo.


 

Obres d'infraestructura del regadiu Segarra-GarriguesLes noves infraestructures permetran en el futur transformar 9.335 hectàrees de secà en superfície de regadiu.


 

famílies monoparentalsEnguany es destinaran 341.000 euros a desenvolupar diferents programes de participació de dones i de suport a famílies monoparentals.


 

Centres dedicats a la cooperacióSubvenció per tal d'impulsar el Centre de Documentació en Cooperació i Solidaritat (CDOCS) i el Centre de Cooperació per al Desenvolupament Rural (CCDR).

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya