Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 21 de setembre de 2010

Pla de GovernS'ha assolit més del 90% dels objectius marcats a dos mesos d'acabar la legislatura. En 4 anys s'han dut a terme un total de 1.778 actuacions a diversos àmbits.


 

sincrotróEs destinen prop de 114 milions d'euros que s'afegeixen als 100 milions que la Generalitat ja va aportar per a la construcció d'aquesta gran infraestructura científica.


 

spanairLa companyia pública AVANÇSA aporta 10 milions d'euros a IEASA i tindrà així el 13,28% d'aquesta societat, propietària del 80,1% d'Spanair.


 

IDATS'ha aprovat la signatura de convenis de col·laboració per garantir la viabilitat dels nous equipaments de Xarxa CAT fins l'any 2013.


 

passarel·la GaudíEs destinen 3 milions d'euros per garantir el suport a aquest certamen de moda nupcial de prestigi internacional per als propers tres anys


 

foment del catalàSe subvenciona al Consorci per a la Normalització Lingüística per oferir cursos bàsics de llengua a través d'entitats de persones immigrades, ens locals i altres programes d'integració.

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya