Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 14 de setembre de 2010

gironaAquest nou Pla culmina el procés pel qual la totalitat de Catalunya ja disposa del planejament necessari per desenvolupar ordenadament el seu creixement i la seva integració territorial.


 

catalàEl decret aprovat regula el coneixement lingüístic del professorat de les universitats catalanes i, en especial, regula els mecanismes i les formes d'acreditació del coneixement del català en els processos de selecció i d'accés.


 

garrotxaAquest Pla vol donar resposta als nous reptes de gestió. L'objectiu és conservar els valors però fent-ho compatible amb l'aprofitament dels seus recursos i l'activitat dels seus habitants.


 

IDATAquesta xarxa posa en mans dels visitants un ventall de serveis que l'orienten i aproximen al coneixement i gaudiment dels recursos i valors turístics del nostre país.


 

fundacionsEs modifica el Pla perquè les fundacions incloguin els convenis signats amb altres entitats dins la memòria anual que es presenta al Protectorat


 

carreteraUna aportació d'1,2 milions d'euros a l'Ajuntament de la Vall d'en Bas permetrà el finançament d'obres de millora a la travessera de la C-63.

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya