Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 7 de setembre de 2010

Full de ruta cap a la sostenibilitatL'objectiu és compensar la situació de precarietat econòmica en què es troben famílies amb pocs recursos quan no reben la pensió que tenen assignada


 

Reglament de la Llei d'espectaclesS'aprova un Projecte de llei que estableix les obligacions dels poders públics i els agents socials per fer possible la igualtat efectiva de dones i homes


 

Projecte de llei de Jocs i Apostes de CatalunyaEl document té com a objectiu donar un nou impuls a les polítiques d'inclusió social i prevenir els factors que provoquen l'exclusió.


 

Impuls del vehicle elèctric a Catalunya S'ha aprovat un import de 3.986.504 euros per a la construcció de l'escola Vic-Centre, Els Trinitaris. L'escola disposarà d'una línia d'infantil i primària.


 

llars d'infantsEs destinen 583.000 euros a la segona fase de construcció d'aquest parc de 3.600 m2 que està previst que el nou edifici estigui acabat abans de l'estiu de 2011.


 

Equipament escolarsEs desenvolupa un Pla per crear un producte turístic en el Montseny-Guilleries-Lluçanès que tingui com a fil temàtic les llegendes i històries de les bruixes i els bandolers.

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya